Domovská stránka > K > Kam Připojit Subwoofer?

Kam připojit subwoofer?

Pasivní subwoofer nemá vestavěný zesilovač a připojuje se normálně k výstupu zesilovače. Aby pasivní subwoofer fungoval, musíme jej připojit k zesilovači, jehož technické údaje musí být ve shodě s měničem. Při rozdílných parametrech může dojít k poškození měniče, nebo zesilovače.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Pokud jde o toto, jakou nastavit frekvenci na subwooferu?

Subwoofer, neboli sub-bassová jednotka, je reprosoustava určená pro reprodukci zvuku nízkých frekvencí. Jedná se o frekvence od spodního okraje akustického pásma, tedy od asi 20 Hz, do dělicí horní frekvence, která v praxi bývá nastavena v rozmezí přibližně od 50 Hz do 250 Hz.
A jak nastavit gain?
Jeden přístup doporučuje nastavit fadery šavlí na 0db, Unity level apod. a stejně tak nastavit fadery podskupin a masteru a gain nastavit tak, aby se dosahlo požadovane úrovně hlasitosti. Druhý přístup dáva přednost nastaveni gainu podle mereni vstupni urovně, aby nepřesahoval cca. 0Bd.

Jak zapojit subwoofer v autě?

K tomu, abyste mohli subwoofer na autorádio zapojit, je nezbytné, aby Vaše autorádio mělo RCA výstupy na externí zesilovač. Značková aftermarket autorádia dnes disponují minimálně 1 párem RCA výstupů na externí zesilovač.
Můžete se také zeptat, jak ozvučit obývák?
Snadným a solidním řešením pro obývací pokoj je umístit stropní reproduktory podle velikosti místnosti s ohledem na ostatní místnosti. Takto si můžete užít veškeré funkce multiroom audia od Loxone i v obýváku. Zvuk televizoru je pak ovládán samostatně a zní z reproduktorů integrovaných v TV.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak rozmístit 51?

U 5.1kanálové soustavy by měl být pravý a levý reproduktor umístěn vzadu zhruba na úrovni sedací soupravy, případně mírně za pohovkou. Vysloveně s odstupem za pohovku se umisťují až 7.1kanálové systémy, jak jde vidět na obrázcích níže. Jednotlivé reproduktory by měly tvořit společně s televizorem pomyslnou kružnici.
Navíc, jak správně rozehrát reproduktory?
Hlasitost dostatečná na to, aby se repro čile hýbaly, ale taky dostatečně bezpečná, aby nehrozilo jejich poškození. Pro minimalizaci rušení okolí nežádoucím hlukem můžeš repro zapojit v protifázi (= u jedné reprosoustavy prohodit + a -) a postavit reproduktory těsně k sobě (nesmí se při hraní vzájemně dotýkat!!)

Následně, jak pridelat soundbar?

Díky barevným RGB diodám vytvoříte na pozadí úchvatné ambientní osvětlení, jehož barvu, intenzitu a efekty lze volitelně nastavovat pomocí přibaleného dálkového ovládání. SMD TV stačí jen připevnit pomocí připravené samolepící pásky a zapojit do USB konektoru televize.
Pokud jde o toto, jak postavit soundbar?
Soundbar můžete postavit na TV stolek před televizor, vložit na poličku nábytkové sestavy pro domácí multimédia nebo upevnit na zeď pod nainstalovanou TV. Subwoofer pak umístíte podle vlastních preferencí až 10 m od TV – takový je dosah integrovaného Bluetooth.

Jak ozvučit televizi?

Abyste zvukový výstup vylepšili, máte několik možností. Tou nejdražší a nejsložitější je použití audio receiveru spolu s reproduktory pro domácí kino. Tím docílíte prostorového zvuku nejvyšší kvality, nicméně počítejte s nemalou investicí, která v případě sestavy střední třídy může hravě přesáhnout 25.000 Kč.

By Emmaline

Similar articles

Kam štěnice kladou vajíčka? :: Kam umístit subwoofer u Soundbaru?
Užitečné odkazy