Domovská stránka > K > Kam Umístit Subwoofer U Soundbaru?

Kam umístit subwoofer u Soundbaru?

Efektivnost subwooferu se zvýší tím, že se umístí blízko zdi nebo do rohu místnosti (v rohu se na druhou stranu ale ztrácí přesnost). Je-li ozvučnice subwooferu typu bassreflex, a ten je konstrukčně umístěn v zadní části skříně, je důležité dodržet vzdálenost umístění skříně od zdi.

Přečtěte si více

Související článek

Kam umístit script v HTML?

Před zavírací značkou je vhodnější místo.

Kde umístit soundbar?

Soundbar se většinou umísťuje pod televizi, pokud to jeho profil dovoluje. Je to jednoduché umístění bez instalace. TIP: Lepšího zvuku dosáhnete, pokud soundbar připevníte na stěnu, například nad televizi zhruba ve výšce vaší hlavy. Nejdřív se ale ujistěte, jestli to soundbar umožňuje a je k tomu přizpůsoben.
A kam umístit subwoofer v autě?
Hlavní zásadou je umístit subwoofer tak, aby bassreflexové otvory a membrána reproduktoru nebyly zastíněny překážkou např. stěnou zavazadlového prostoru.

Jak správně nastavit subwoofer?

Subwoofer by vždy měl být na stejné úrovni nebo mírně před satelity. V tom případě by správné nastavení fáze mohlo být o něco větší než 0 stupňů. Nastavte na subwooferech správnou polaritu. Přehrávejte růžový šum a zvyšujte hodnotu fáze dokud neuslyšíte nárust intenzity dominantního tónu.
Kam umístit bassreflex?
Každá bedna by měla být umístěna v prostoru. I bedna s uzavřenou ozvučnicí, ta přece také hraje hluboké kmitočty a žádný basreflex nemá. A když ji postavíš do rohu, tak to nebude dělat dobrotu.

Související článek

Kam umístit QR kód?

Stačilo by umístit QR kód přibližně ve výšce očí a nesměřovat odkaz na velkou webovou stránku, ale pouze na 1-2 stránky pro mobilní zařízení. V současné době je v nabídce nová káva.

A další otázka, jak rozmístit soundbar?

Soundbar můžete k televizi připojit mnoha způsoby. Můžete použít kabelové připojení pomocí kabelu HDMI nebo optického kabelu. Můžete také použít bezdrátové připojení pomocí Bluetooth nebo Wi-Fi.
Když to vezmeme v úvahu, jak vybrat soundbar k televizi?
Podle toho, s jakými zařízeními budete soundbar používat, zjistěte, jaká je nabídka bezdrátových a kabelových způsobů připojení. Například pro připojování telefonu je vhodný Bluetooth nebo Wi-Fi, s televizí je ale lepší soundbar propojit HDMI konektorem či klasickým 3,5mm jack konektorem.

Následně, proč soundbar?

Proč je soundbar lepší než integrované reproduktory v TV? Výrobci zvětšují televizory do stále masivnějších úhlopříček, zároveň je ale ztenčují. Není divu, televize díky takovému designu zabere méně místa, a je navíc v očích zákazníků pohlednější.
Kam subwoofer?
Většina výrobců deklaruje, že woofer můžete umístit kamkoli. Navzdory tomu je dobré, aby byl co nejblíže monitorů. Jinak může docházet k nerovnoměrnému pokrytí místnosti nízkými frekvencemi v oblasti dělicího kmitočtu (frekvence, které reprodukuje subwoofer i monitory).

Lidé se také ptají, jak správně nastavit subwoofer v autě?

Nastavení výhybky pro subwoofer

Frekvenční rozsah, který má hrát, je jen nízký, a proto je třeba střední a vysoké pásmo odfiltrovat. Filtr, který propouští jen nízké frekvence, se značí "LPF – Low Pass Filter." Zapneme LPF a otočným ovladačem nastavíme podle poslechu dělící frekvenci.

By Jallier Boyers

Similar articles

  • Kam umístit NAS?

    Existuje mnoho případů, kdy je NAS umístěn do skříně a během šesti měsíců odejde. Umístění NAS nasměrujte tak, abyste viděli na kontrolky. Vedle směrovače je místo, kde by měl být.

  • Jak umístit aplikaci na plochu?

    Můžete přidat do sekce Všechny aplikace. Aplikaci můžete otevřít a přetáhnout. Zobrazí se obrázky jednotlivých ploch. Zvedněte ruku.

  • Kam umístit důchodce?

    Pokud je třeba staršího rodiče okamžitě umístit, je první volbou zařízení dlouhodobé péče. Pobyt je omezen na tři měsíce. Po uplynutí této doby zdravotní pojišťovny přestanou pobyt hradit a pacient musí odejít.

  • Kam umistit SSD disk?

    Většina počítačových skříní je navržena tak, aby se do nich vešlo 3 až 5 disků, takže s místem není problém. Ve většině skříní je k dispozici alespoň jedna předpřipravená pozice. Je to místo pro disky SSD.

  • Jak umístit zástupce na plochu?
  • Kam umístit pachový filtr?
  • Kam umístit zrcadlo v koupelně?
  • Kam umistit kvetiny?
Kam připojit subwoofer? :: Jak na internet autorská práva?
Užitečné odkazy