Domovská stránka > J > Jak Připojit Icloud?

Jak připojit iCloud?

Přejděte do Nastavení telefonu > klepněte na své jméno > iCloud > vypněte iCloud Drive a znovu jej spusťte. Odhlaste se z iCloudu a restartujte svůj telefon tak, že jej vypnete a znovu zapnete. Poté se přihlaste do iCloudu a znovu se pokuste zálohu obnovit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Když to vezmeme v úvahu, jak prejit z windows na mac?

Utilitu je třeba nainstalovat na počítač s Windows a připojit jej ke stejné síti jako nový Mac. Na něm je potom možné při prvním spuštění přímo zvolit jako možnost přenosu dat Z PC se systémem Windows. Ve stejném okamžiku začne macOS vyhledávat na síti počítače s Windows, kde je Průvodce přenosem dat spuštěný.
Proč přejít na Mac?
Operační systém macOS je čistší a jednodušší na ovládání (jakmile si na něj zvyknete). Podporuje spoustu gest na touchpadu, zkratek a usnadnění, a jakmile je objevíte, budete mít pocit, že se bez nich neobejdete.

Navíc, jak smazat účet na mac?

Přihlašte se na svém Macu, PC, iPhonu nebo iPadu na stránku vašeho účtu Apple ID. Sjeďte dolů a v části Data a soukromí označte Spravovat data. V místě Smazat účet na následující stránce vyberte Začít.
Jak natvrdo restartovat Mac?
Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte. Každý Mac má tlačítko napájení. Na noteboocích s Touch ID stiskněte a podržte Touch ID. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak vypnout Zprávy na Macbook?

V aplikaci Zprávy na Macu použijte příkaz Zprávy > Předvolby, klikněte na iMessage a pak na Nastavení. Klikněte na „Odhlásit se" a pak potvrďte, že se chcete odhlásit. Po odhlášení ze služby iMessage už nebudete žádné zprávy na Macu dostávat.
A jak restartovat macbook air?
Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.

Jak nastavit plochu na Mac?

Změna obrázku plochy (pozadí) na Macu
  1. Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému.
  2. Klikněte na ikonu Plocha a spořič.
  3. Na panelu Plocha vyberte složku s obrázky na levé straně a pak kliknutím na požadovaný obrázek vpravo změňte obrázek na ploše.
Navíc, jak se píše n na macbooku?
JAK NAPSAT N S HÁČKEM

Najděte si na klávesnici dvě tlačítka, a to tlačítko Shift (je na klávesnici dokonce dvakrát) a tlačítko „pro háček". Je umístěno vždy vpravo nahoře na klávesnici v oblasti na klávesou Enter. Bohužel není na všech klávesnicích umístěno vždy úplně stejně, ale je to vždy v části nad Enterem.

A jak maximalizovat okno zkratka mac?

Alternativou je podržet Option a na zeleném tlačítku bude Přepnout velikost/Zoom (můžete to brát i jako option + kliknutí) – což jde navíc udělat tím že dvakrát kliknete titulek okna. Paradoxně to není maximalizace a každé okno se "zvětší" trochu jinak, ale hodit se to může.

By Dino Manley

Similar articles

Co umí Instagram? :: Jak zavřít Finder?
Užitečné odkazy