Domovská stránka > J > Jak Zavřít Finder?

Jak zavřít Finder?

Kromě postupu uvedeného výše můžete Finder restartovat ještě třeba kliknutím na ikonu  v levém horním rohu, a poté podržením klávesy Shift a zvolením možnost Vynutit ukončení procesu Finder. Tak samo lze Finder ukončit i v Terminálu, a to jednoduchým příkazem killall Finder.

Přečtěte si více

Související článek

Jak používat Finder?

Po spuštění Macu se jako první zobrazí Finder. Když používáte jiné aplikace, otevírá se a zavírá automaticky. V horní části obrazovky je lišta s nabídkami. Pomocí oken a ikon zobrazuje obsah Macu, iCloud Drive a dalších úložných zařízení.

Navíc, jak pracovat s icloudem?

iCloud je součástí každého zařízení Apple. K nastavení iCloudu stačí, když se pomocí Apple ID přihlásíte ke svému zařízení a potom zvolíte aplikace, které chcete s iCloudem používat, a které funkce iCloudu chcete zapnout nebo vypnout. Tato nastavení si můžete na jednotlivých zařízeních přizpůsobit.
Jak prejit na Mac?
Mac a iOS aplikace

Stačí přejít do Mac App Store, vyhledat aplikaci a následně pod nadpisem Výsledky lze přepnout na možnost Aplikace pro iPad a iPhone. Po rychlé instalaci je možné aplikaci spustit a používat. Samozřejmě však lze v některých případech poznat, že je ovládání navržené pro dotyky, což není na Macu možné.

Jak ukoncit Finder na Mac?

(To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení. Můžete dokonce nuceně ukončit Finder, pokud přestane reagovat: v okně Vynutit ukončení vyberte Finder a klikněte na Spustit znovu.
Následně, jak vytvořit novou složku mac?
Vytvoření nové složky

V aplikaci Poznámky na Macu vyberte na bočním panelu složku v účtu, ve kterém chcete novou složku vytvořit. Vyberte volbu Soubor > Nová složka a potom složku pojmenujte. Můžete také umístit ukazatel na složku na bočním panelu, kliknout na tlačítko Další a potom vybrat volbu Nová složka.

Související článek

Jak zavřít všechny aplikace?

Jedním ze způsobů, jak zavřít aplikaci, je podržet ji na obrazovce a pak ji zvednout. Po přejetí prstu od spodního okraje nahoru prst zvedněte.

Jak zavřít okna v Mac?

Command-T: Otevře nový panel. Command-X: Zavře okno v popředí. Jestli chcete zavřít všechna okna aplikace, stiskněte Command-Alt-W. Alt-Command-Esc: Nuceně ukončí aplikaci.
Co delat kdyz zamrzne Mac?
Jednoduše stačí najet myší do spodní části obrazovky, kde se nachází Dock. Poté podržte klávesu Option a pomocí pravého tlačítka (na Trackpadu stisknutí dvěma prsty) klikněte na ikonu aplikace, která nereaguje. Zobrazí se okno s možnostmi, kde už stačí pouze stisknout Vynutit ukončení.

Jak vynutit ukončení aplikace?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení. Jestliže daný program nepoužíváte, je další možností jeho odinstalace.
Pokud jde o toto, jak se dostanu na svůj icloud?
Na iPhonu, iPadu a iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Zapněte iCloud Drive.

Jak se podívat na iCloud?

Používání Fotek na iCloudu
  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.

By Baese

Similar articles

Jak připojit iCloud? :: Co je to Facebook ak čemu slouží?
Užitečné odkazy