Domovská stránka > P > Proč Mi Nechodí Některé Sms O2?

Proč mi nechodí některé SMS o2?

Proč? K tomuto jevu dochází v případě, že se nedaří SMS korektně doručit (příjemce je mimo signál, zrovna dohovořil apod.). Jakmile se první pokus do určité doby nezdaří, systém odesílá SMS znovu, dokud nedostane zprávu o zdárném doručení. V těchto případech za další odeslané SMS samozřejmě nic neplatíte.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak zmenit PIN na mobilu?

Lze PIN změnit nebo vypnout?
  1. Vstupte do Nastavení
  2. Pokračujte do Zabezpečení a zámek obrazovky.
  3. Pokračujte Nastavení zámku SIM karty.
  4. Aktivujte / deaktivujte zámek SIM karty nebo změňte svůj PIN.
Následně, jak vypada micro sim?
Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný" formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

Někdo se také může ptát, jak poznat sim kartu?

Jestliže nemáte možnost SIM kartu vytáhnout, můžete zjistit své číslo SIM karty 02, T-Mobile nebo Vodafone pomocí aplikace, kterou si pohodlně stáhnete v Google Play. Aplikace se jmenuje ICCID nebo ICC ID a je ke stažení pro všechny uživatele operačního systému Android.
Jak získat nano SIM kartu?
Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. Zmenšení SIM karty je zdarma.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Můžete se také zeptat, jak zjistit puk sim karty t-mobile?

Původní PIN a PUK kód najdete v úvodním dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás na začátku dostali společně se SIM kartou. PUK kód se dá také zjistit v Můj T-Mobile v sekci Smlouva > SIM karta > PUK kódy nebo pomocí odeslání kódu *123*307# přímo z vašeho mobilu jako když voláte telefonní číslo.
Jak uložit kontakty na SIM kartu?
Operační systém Android umožňuje ukládat kontakty do telefonu i na SIM kartu. Koupíte-li si nový telefon, můžete tak kontakty jednoduše převést pomocí SIM karty. Ve starém telefonu jděte do kontaktů a v nastavení najděte povel importovat kontakt na SIM. Pak SIM kartu vyjměte a vložte do nového telefonu.

Pokud jde o toto, jak je velká nano sim karta?

Nano-, Micro- a MiniSIM

SIM - 54 mm x 85,6 mm (už není běžně používána, výrobní číslo je na samotné SIM) MiniSIM - 15 mm x 25 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) MicroSIM - 12 mm x 15 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)
Jak přenést kontakty ze SIM karty do telefonu?
Import kontaktů
  1. Vložte do zařízení danou SIM kartu.
  2. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .
  3. Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze SIM karty.
  4. Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.

Můžete se také zeptat, jak smazat sms na iphone?

Smazání zprávy nebo konverzace

Smazání jedné zprávy: V konverzaci podržením prstu na bublině se zprávou otevřete nabídku možností. Klepněte na Další . Klepněte na tlačítko Koš a potom klepněte na Smazat zprávu.

By Elenore Tjaden

Similar articles

Jaké zařízení označujeme SSD? :: Jak smazat SMS ze SIM karty?
Užitečné odkazy