Domovská stránka > J > Jak Smazat Sms Ze Sim Karty?

Jak smazat SMS ze SIM karty?

Metoda 1: Odstranění jedné textové zprávy v systému Android

Spusťte aplikaci Zprávy, otevřete podproces zprávy obsahující smazanou SMS. Krok 2. Držte nechtěnou textovou zprávu a klepněte na ikonu "Koš" nebo "Smazat". Pokud budete vyzváni, klepněte na tlačítko "Smazat" pro potvrzení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Lidé se také ptají, co dělat když mi nechodí sms?

Zkontrolujte, že váš operátor podporuje zprávy SMS, MMS nebo RCS. Zkontrolujte svůj tarif nebo zůstatek kreditu, jestli máte dost prostředků na posílání a příjem zpráv. Podívejte se, jestli máte signál. Zkontrolujte, jestli nemáte zapnutý režim letadla.
A další otázka, kolik sms se vejde na sim?
2013 09:42. Hezký den, u nejnovějších SIM karet (typ uSIM) je kapacita telefonního seznamu 220 záznamů, počet SMS je 20 (a k tomu max. 8 SMS služby M-Banka).

Co je to SIM?

SIM karta je modul, který umožňuje identifikovat telefonní číslo v mobilní síti. Každá SIM karta má nastaveno jedinečné sériové číslo a je na počátku přiřazena ke specifickému operátorovi.
Navíc, kolik se vejde na sim kontaktů?
U většiny telefonů s Androidem je limitem 200 položek adresáře. Někomu to může stačit, ale pokud potřebujete víc, máte se SIM kartou smůlu. Proti tomu počet položek v Kontaktech Google není nijak omezený – můžete jich mít klidně tisíce.

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jak smazat SMS zprávu?

Může se to nazývat „SMS zprávy" nebo jednoduše „SMS" - ​​myslíme si, že to bude řešeno bez problémů. Vidíme seznam zpráv. Chcete-li odstranit zprávu, klepněte na ni a přidržte ji prstem, dokud se neobjeví ikona koše, jako v našem případě, nebo slovo „Smazat". Kliknutím na ikonu koše odstraníte zprávu.
A další otázka, jak smazat zprávy?
Smazání historie zpráv
  1. Spusťte na telefonu nebo tabletu Android aplikaci Hangouts .
  2. Otevřete požadovanou konverzaci.
  3. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Možnosti. Smazat konverzaci.
  4. Pokud chcete konverzaci opravdu smazat, klepněte na Smazat.

Jak vymazat paměť SIM karty?

Tady je postup, jak se na SIM dostat: Menu-Zprávy-V o l b y (dole vlevo) - v tabulce vyberete SIM zprávy - klik - načtou se SMS na SIM - a tam je můžete mazat po jedné, nebo Volby - Označit více - ano - a pak Smazat - smažou se najednou.
Proč mi nechodí SMS Xiaomi?
Zkontrolujte, zda nemáte plnou paměť pro přijaté SMS. Případně zkuste zapnout a vypnout telefon - je možné, že telefon chybně komunikuje se sítí. Další rady najdete na naší stránce technické podpory.

Následně, proč mi nechodí sms na iphone?

Pokud vám posílání nebo přijímání zpráv stále nefunguje, kontaktujte podporu Apple. Pokud vám nechodí SMS zprávy, obraťte se na svého operátora. Pokud jste přešli na telefon jiného výrobce než Apple, přečtěte si, jak deaktivovat zprávy iMessage.

By Tat Genthner

Similar articles

Proč mi nechodí některé SMS o2? :: Jak zjistit funkčnost USB portu?
Užitečné odkazy