Domovská stránka > J > Jak Publikovat Na Stream Cz?

Jak publikovat na stream CZ?

Zašlete nám odkaz na pilotní díl pořadu (případně ukázku vaší předešlé práce). Pošlete ve zkratce pár informací o vás, tvůrcích… Pošlete nám svou představu o spolupráci s internetovou televizí Stream.cz, a jak si představujete svůj přínos: chcete umístit seriál na Stream.cz, aby ho vidělo co nejvíc lidí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje live stream?

Živé vysílání je novým nástrojem sociálních médií. Živé vysílání vám umožňuje komunikovat se svými sledujícími v reálném čase. Můžete vysílat živě na stránce, ve skupině nebo na události a vaše živé vysílání se lidem zobrazí ve feedu vybraných příspěvků.

Co na to Češi záznam?

Dva pětičlenné týmy mají za úkol odhadnout, co na jednoduché otázky z běžného života odpovědělo sto oslovených Čechů. Sledujte napínavou bitvu až o statisíce korun a tipujte správné odpovědi společně se soutěžícími! Show Co na to Češi moderuje Tomáš Matonoha.
Lidé se také ptají, jak začít se streamováním?
Přihlaste se na účet Twitch, klikněte na "Začít vysílat" a můžete hned vysílat z telefonu s redukcí šumu a dynamickým ekvalizérem, který zaručí skvělý zvuk. Nezapomeňte mít po ruce další zařízení (telefon s aplikací Twitch nebo počítač), abyste si mohli nastavit kategorii na "Hudba" a číst si chat a reagovat na něj.

Pokud jde o toto, jaký je potřeba internet na streamování?

Rychlost odesílání dat u vašeho připojení by pro streamování videa ve Full HD rozlišení měla být minimálně 5 Mb/s. Tento limit potvrzují i zkušenosti uživatelů v různých diskuzích. Menší rychlost způsobuje při streamování komplikace a nutí nastavit horší parametry přenosu.
Následně, jakou kameru na stream?
Nás nejvíce zaujala webová kamera Niceboy Stream Pro se špičkovým obrazem a zvukem.
  • Nejlepší celkově Logitech HD Pro Webcam C920. Pro náročné Skvělá Full HD webkamera, která splní všechna vaše přání.
  • Nejlepší cena/kvalita. Niceboy Stream PRO. Zlatý střed.
  • Nejlepší levná (do 1 000 Kč) Genius QCam 6000. Levný základ.

Související článek

Jak stáhnout video z Stream CZ?

Stahovat můžete ze Stream.cz. Soubory můžete stahovat z videowebů pomocí File2HD.com. URL adresu zdrojového souboru lze zadat do vyhledávacího pole. Před kliknutím na tlačítko pro získání souborů musíte zaškrtnout možnost "Přečetl jsem si podmínky služby a souhlasím s nimi, jinak aplikace nefunguje.".

Někdo se také může ptát, jak streamovat přes dva pc?

Ano kolega vám nabízí řešení bez capture karty.Na herním PC máte OBS s tím pluginem a máte zapnuté vysílání obrazu a zvuku do sítě.Na streamovacím PC máte OBS s tím pluginem a jako zdroj obrazu zvolíte vysílání ze sítě, které zrpostředkovává to herní PC.
Jak streamovat audio?
Jednoduše stačí klinout na "Go Live", umístit telefon na stativ a streamovat. Použít můžete i appky třetích stran, které nabízí mnohdy o pár funkcí navíc. Třeba Wirecast Go, Live:Air Solo, ManyCam, StreamLabs nebo CameraFi Live. Tyhle vám umožní vložit například svoje vlastní logo nebo nadpisy i přijímat chat.

Pokud jde o toto, Čím natočit video?

Když se řekne natáčení videí, mnohým se pravděpodobně vybaví videokamera. Jenže dnes k takovému účelu nejlépe poslouží některý z moderních fotoaparátů, ať už jde o výkonný kompakt, ultrazoom, nebo bezzrcadlovku. Výhodou fotoaparátu je jeho univerzálnost, a to jak po designové stránce, tak po té funkční.
Jak streamovat přes GoPro?
Jediné vybavení, které je k vysílání třeba, je kamera GoPro Hero a software Livestream pro iOS! Krom mobilních aplikací nabízí výrobce také profesionální software Livestream Studio, špičkové režie řady HD nebo revoluční vysílací modul Livestream Brodacaster pro libovolné kamery s HDMI výstupem.

Když to vezmeme v úvahu, co je to rtsp?

Protokol RTSP (Real Time Streaming Protocol) slouží k doručování obsahu formou datového proudu jednosměrového vysílání (Unicast). Jedná se o protokol na úrovni aplikací, který byl vyvinut speciálně pro řízení doručování dat v reálném čase, např. zvukového obsahu nebo obsahu videa.

By Argyres Ell

Similar articles

  • Jak na live stream?

    Po klepnutí na ikonu fotoaparátu na obrazovce vyberte v dolní nabídce možnost Live. Po stisknutí tlačítka Spustit živé vysílání se začne vysílat živé video. Během vysílání se v horní části zobrazí počet sledujících a ve spodní části počet lajků.

  • Jak správně nastavit OBS na Stream?

    Software si můžete stáhnout a spustit. Povolte konfiguraci OBS. Klikněte na nastavení v OBS. Můžete vytvořit více scén a pak mezi nimi během přenosu přepínat.

  • Jak publikovat aplikací?

    Abyste mohli aplikaci distribuovat v Obchodě Play, musíte zaplatit jednorázový poplatek 25 dolarů za vytvoření účtu vydavatele. Pro publikování aplikací v App Store potřebujete účet Apple Developer.

  • Kde publikovat knihu?
Co je Windows 10 Education? :: Co je to streamování videa?
Užitečné odkazy