Domovská stránka > J > Jak Publikovat Aplikací?

Jak publikovat aplikací?

Chcete-li distribuovat aplikaci v obchodě Google Play, musíte si vytvořit účet vydavatele, za který zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 25 USD. Pro vydávání aplikací na App Store si zase založte vývojářský účet Apple Developer, který vás přijde na 99 USD ročně.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vrátit do telefonu obchod play?

Jak obnovit smazaný Obchod Play? Pokud jste Obchod Google Play ze svého telefonu trvale odstranili, navštivte stránku APKMirror a stáhněte si soubor APK s nejnovější verzí Obchodu Google Play. Potom stačí jednoduše spustit instalaci programu.
Jak nastavit Google Play?
OK.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Klepněte na nabídku. Nastavení.
  3. Klepněte na Verze Obchodu Play. Aplikace se aktualizuje nebo zobrazí oznámení o tom, že je vaše verze aktuální.

Jak povolit Google Play?

Google Play APK ke stažení zdarma a bez virů

Následně musíte povolit instalaci z Neznámých zdrojů, což provedete v nastavení svého mobilního telefonu s Androidem. V Nastavení musíte najít položku Zabezpečení a zde zaškrtnout Neznámé zdroje.
Někdo se také může ptát, jak odstranit snoopza?
Jakmile budete mít k dispozici zařízení, které chcete sledovat, postupujte podle pokynů k instalaci aplikace Snoopza. Otevřete aplikaci Snoopza na sledovaném zařízení (Jak?). Klepněte na tlačítko "...". Klepněte na tlačítko Odinstalovat / Uninstall.

Související článek

Jaké znáš kancelářské balíky aplikaci?

Microsoft Office je součástí téměř každého počítače. Jaké nástroje nabízí? Word je nejpoužívanější textový editor a je známý svým přehledným rozhraním, kvalitní kontrolou pravopisu, rozsáhlými možnostmi úprav textu a mnoha dalšími funkcemi. V každé kanceláři se používá tabulkový editor zvaný Excel.

Jak se zbavit předinstalovaných aplikací?

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat". Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.
Lidé se také ptají, proč mi nejde obchod play?
Odinstalujte a znovu nainstalujte aktualizace Obchodu Play

Najděte aplikaci Obchod Play na ploše zařízení nebo na obrazovce s aplikacemi. Podržte aplikaci Obchod Play. Odinstalovat aktualizace. Pokud budete vyzváni k resetování aplikace Obchod Play zpět do továrního nastavení, klepněte na OK.

Jak zablokovat stazeni aplikace?

Aplikace Family Link
  1. Spusťte aplikaci Family Link .
  2. Vyberte dítě.
  3. Na kartě Aktivita v aplikacích klepněte na Další.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete povolit nebo zablokovat.
  5. Zapněte nebo vypněte možnost Povolit aplikaci.
Navíc, jak zablokovat aplikací android?
Rozhraní aplikace AppBlock, která je dostupná pro Android zdarma s In-App nákupy, je přitom maximálně přehledné a jednoduché. Zablokování aplikace nezabere více jak 10 sekund. Vyjma dnu a času můžete zvolit i lokaci, do které když přijdete, dané aplikace titul zablokuje.

Jak blokovat hry na mobilu?

Přihlaste se ke svému účtu Zabezpečení rodiny. Najděte člena rodiny a klikněte na Další možnosti > Čas u obrazovky > Aplikace a hry. Vyberte aplikaci nebo hru, kterou chcete omezit. Posuňte se dolů na Blokovat související weby a zaškrtněte políčko vedle webu, který chcete omezit.

By Croner Zumalt

Similar articles

Co je to sběrnice grafické karty? :: Co je to Google Play?
Užitečné odkazy