Domovská stránka > J > Jak Naskenovat Kartu Do Mobilu?

Jak naskenovat kartu do mobilu?

Technologie placení přiložením telefonu v aplikaci Google Pay umožňuje zákazníkům využít karty uložené v aplikaci Google Pay jednoduše tak, že telefon přiloží k pokladnímu terminálu s funkcí NFC. Tato funkce podporuje věrnostní a dárkové karty, nabídky, vstupenky na akce a palubní vstupenky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak získat věrnostní kartu Electro World?

V prodejně nebo z pohodlí domova

Ve všech kamenných prodejnách Electro World se můžete stát majiteli Věrnostní karty Electro World, a to bez nutnosti nákupu. Stačí požádat kteréhokoliv z našich prodejců, který s Vámi registraci provede. Věrnostní kartu od nás poté obdržíte na počkání.
Jak pridat Stravenkovou kartu do Apple Wallet?
Jakmile je vaše karta zaregistrovaná v aplikaci Wallet na vašem iPhonu, odemkněte své hodinky Apple Watch, kde poté otevřete aplikaci Wallet a vyberte „Wallet a Apple Pay". Klepněte na tlačítko „Přidat" vedle karty Edenred Card, Edenred Benefits nebo Ticket Restaurant.

Jak pridat obcansky prukaz do Apple Wallet?

Používání řidičského nebo občanského průkazu v aplikaci Peněženka na iPhonu (jen v USA)
  1. V Peněžence klepněte na .
  2. Klepněte na řidičský nebo občanský průkaz a pak vyberte stát.
  3. Vyberte, zda chcete průkaz přidat jen do iPhonu nebo do iPhonu i do spárovaných Apple Watch.
Jak pridat obcanku do Wallet?
Digitální občanku a řidičák si můžete do svého iPhonu a Apple Watch přidat v aplikaci Apple Wallet. Průkaz stačí naskenovat kamerou a následně nahrání ověřit přes FaceID. Telefon vás vyzve k několika pohybům hlavou, aby systém mohl ověřit, že jste opravdu držitelem dokladu.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak přidat lítačku do Apple Wallet?

Jak si vložit Lítačku do Apple Wallet? Do Apple Wallet lze registrovat pouze platební bankovní karty, jejichž autorizace a virtualizace probíhá přes banku a příslušnou kartovou asociaci. Karta Lítačka je obyčejnou čipovou kartou, kterou technicky nelze do Apple Wallet registrovat.
Jak přidat platební kartu do mobilu?
Nastavení platební metody pro bezkontaktní transakce
  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Vedle platební metody, kterou chcete nastavit pro bezkontaktní platby, vyberte Povolit bezkontaktní platby.
  4. Podle pokynů platební metodu ověřte.

Jak přidat platební kartu do Apple Watch?

Přidání karty do hodinek Apple Watch

Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.
A jaké karty lze přidat do apple wallet?
V aplikaci Peněženka můžete na jednom snadno dostupném místě uchovávat své karty, lístky a průkazy. Do Peněženky můžete uložit mimo jiné: Karty pro Apple Pay, například Apple Card a Apple Cash.

Někdo se také může ptát, jak platit iphone se?

Jak pomocí Apple Pay platit na internetu a v aplikacích
  1. Klepněte na tlačítko Apple Pay nebo zvolte Apple Pay jako způsob platby.
  2. Pokud chcete zaplatit jinou kartou, klepněte vedle výchozí karty na ikonu Více nebo na tlačítko Rozbalit nabídku .
  3. Jestli to bude potřeba, zadejte fakturační údaje, adresu a kontaktní údaje.

By Naomi Gato

Similar articles

  • Jak zrychlit Internet v mobilu?

    Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

  • Jak načíst SD kartu?

    Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

  • Jak nainstalovat ROM do mobilu?

    Je to snadné. Pokud telefon rootnete podle návodu, který jsem napsal, můžete si z obchodu Play stáhnout a nainstalovat aplikaci ROM Manager, spustit ji a z její nabídky vybrat flash clockwork mod recovery.

  • Jakou platební kartu?

    Je lepší mít kreditní nebo debetní kartu? Osobní účet s debetní kartou poskytuje majiteli okamžitý přístup k jeho penězům. Zůstatek na běžném účtu je přímo ovlivněn finančními transakcemi s kartou. Nemůžete se dostat do deficitu, pokud nemáte kontokorentní úvěr.

  • Jaká je nejlepší značka mobilů?
  • Jak nastavit grafickou kartu Radeon?
  • Jak zjistit typ Bluetooth v mobilu?
  • Co je v mobilu režim tty?
Jak aktualizovat TeamViewer? :: Co znamená který smajlík?
Užitečné odkazy