Domovská stránka > C > Co Znamená Který Smajlík?

Co znamená který smajlík?

Co je emotikona – smajlík – emoji? Je to malý obrázek, který je součástí textu. Tvarem a seskupením znaků připomíná výraz tváře. Autor zprávy tak dává najevo svou náladu, postoj, nebo přidává dramatičnosti psaného textu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak dát App Store do češtiny?

Můžete změnit jazykové nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch, pokud není správné nebo pokud nastavení omylem změníte na jazyk, kterému nerozumíte.
  1. Otevřete Nastavení Na ploše klepněte na Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné
  3. Vyberte Jazyk a oblast.
  4. Klepněte na jazyk zařízení
  5. Vyberte jazyk.
  6. Potvrďte svou volbu.
A jak se odhlásit z snapchatu?
Jak zrušit svůj Snapchat účet

Přihlašte se na účet, který chcete zrušit. Klikněte na spodní žluté tlačítko „Delete my account„. Znovu zadejte své přihlašovací údaje a klikněte na Continue.

Jak změnit jazyk aplikace?

Změna jazyka v zařízení Android
  1. V zařízení Android klepněte na Nastavení .
  2. Klepněte na Systém Jazyky a zadávání Jazyky. Pokud možnost Systém nevidíte, klepněte v sekci Osobní na Jazyky a zadávání Jazyky.​
  3. Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít.
  4. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.
Jak na Snap?
Snapchat, aplikace přítomnosti

Pomocí aplikace vyfotíte selfie nebo zachytíte výjimečnou chvíli a jedním kliknutím odešlete kamarádům. Vtip je v tom, že fotky se na telefonu příjemce objeví jen na deset vteřin, potom se automaticky smažou.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak poslat Snap všem lidem najednou?

Jakmile dokončíte úpravy Snapu, odešlete jej klepnutím na ikonu modré šipky vpravo dole a dostanete se do seznamu kontaktů. Zde můžete vybrat, komu chcete poslat svůj Snap. Lidé, které nejčastěji kontaktujete a kontaktovali vás naposledy, se zobrazí v horní části seznamu. Klepnutím na jméno kontaktu jej vyberte.
Navíc, jak poslat fotku na snap?
Vyberte fotografii nebo video, které chcete poslat jako zprávu přátelům nebo zveřejnit jako příběh. Klikněte na nabídku (tři tečky), které se nacházejí v pravém horním rohu. Vyberte možnost Upravit fotku (iOS) nebo Upravit Snap (Android).

Kde jsou na Snapchatu trofeje?

Trophy Case (přehled trofejí) najdete, když půjdete na svůj profil a klepnete na šipku nahoru. Zobrazí se vám přehled několika trofejí, které můžete získat. Jenže tady je první háček – trofeje se opakují. Každou trofej reprezentovanou smajlíkemj získáte za nějaký splněný úkol.
Jak se zpomaluje video na Snapchatu?
Chcete-li video na Snapchatu zpomalit, stačí několikrát přejet prstem doleva, dokud neuvidíte Šnek obrázek uprostřed.

Navíc, co je to zkratka pgn?

PGN (Portable Game Notation) je formát souboru, ve kterém jsou zaznamenávány šachové partie. Drtivá většina šachových programů pracuje s tímto formátem a je považován za standard. Soubory v tomto formátu jsou obvykle ukládány s příponou pgn.

By Hands

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Který procesor je lepší?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
Jak naskenovat kartu do mobilu? :: Jak si zabezpečit svůj Snapchat?
Užitečné odkazy