Domovská stránka > J > Jak Pracovat S Plantnet?

Jak pracovat s PlantNet?

Postačí telefon se systémem Android či iOS vybavený fotoaparátem, bezplatná aplikace PlantNet a připojení k internetu. Pak stačí rostlinu vyfotit a aplikace poměrně spolehlivě určí její jméno. Stačí vyfotit a aplikace rostlinu rozpozná. Celý projekt připravili francouzští biologové a programátoři.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pracovat s Sharepointem?

Po přihlášení k webu společnosti Microsoft nebo vaší organizace klikněte na weby v navigaci nebo na horním panelu spouštěče aplikací. Tím se dostanete na webové stránky. Můžete kliknout na lištu.

Pokud jde o toto, jak poznat co to je za kytku?

Mobilní aplikace rozpozná květiny, v databázi jich má osm tisíc. Zjistit název květiny během několika sekund umožňuje nová webová aplikace plant.id, kterou vyvinuli tři absolventi Mendelovy univerzity. Funguje na základě umělé inteligence, rostlinu pozná podle fotky.
Co mám doma za kytku?
Aplikace FlowerChecker, která je nyní dostupná na Google Store i App store, funguje tak, že vyfotíte pro vás neznámou rostlinu a zašlete ji expertům, kteří ji pro vás identifikují. Rozpoznání rostlin přitom neprobíhá strojově, ale hodnocením téměř 50 expertů na botaniku.

Jak poznat keř?

Keř je dřevnatá rostlina vyšší než trávy a byliny, která se hned u země nebo poměrně nízko nad zemí dělí do mnoha větví. Na rozdíl od vyšších stromů keře nemají hlavní kmen.
Když to vezmeme v úvahu, jak poznat rostlinu podle listu?
Uživatelsky příjemnou aplikaci, díky níž se z vás může stát vášnivý botanik, vyvinuli francouzští vědci. Stačí vyfotit list, květ, plod nebo kůru rostliny a bezplatná aplikace PlantNet vám prozradí její jméno.

Související článek

Jak pracovat s Postman?

Chcete-li používat aplikaci Postman, musíte se přihlásit nebo si vytvořit uživatelský účet.

Co to tu kvete aplikace?

Aplikace "Co to tu kvete?" vám s tím pomůže. Kromě barvy zadejte ještě lokalitu a počet okvětních lístků a z více než 1000 květin vám zůstanou tak dva tucty. Prolistujte seznam a vyberte tu co se nejvíce podobá. Přečtěte si něco o ní a buďte zas o něco chytřejší.
Jak poznat Pokojovku?
Jak poznat zdravou pokojovku
  1. Foto: Viditelně oschlé a zčernalé listy značí špatnou péči, zřejmě nedostatečnou zálivku a vlhkost.
  2. Foto: Červci (škůdci) na spodní straně listu rostliny.
  3. Foto: Xanthosoma s krásným neonovým zbarvením a uschlou špičkou listu, která je patrná až velmi zblízka.

Co je tohle za rostlinu?

Určit název neznámé rostliny pomáhá od letošní zimy lidem z celého světa česká aplikace FlowerChecker. Stačí jen přes mobil nebo web zaslat fotografii dané rostliny. Nebo ještě lépe několik fotografií, aby mohl tým vědců rostlinu snáze identifikovat.
Co je to kytka?
kytice – svazek květin. květ – část rostliny. kytka (květenství) – typ květenství – chocholičnatá lata.

Co je to za kytku podle fotky?

Co to tu roste za květinu? Jaký keř mi kvete v zahradě? Stačí pořídit fotku a aplikace PlantNet ji pozná s nebývalou přesností. To vše zdarma, v češtině, pro iPhone i Android.

By Lanni Rautenstrauch

Similar articles

Kam umistit kvetiny? :: Jak si stáhnout Pinterest?
Užitečné odkazy