Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout Pinterest?

Jak si stáhnout Pinterest?

Pin si můžete z domovské stránky také stáhnout přímo do počítače tak, že kliknete na ikonu tří teček v pravém dolním rohu obrázku a z nabídky vyberete možnost Stáhnout obrázek. Klepněte na pin, který chcete uložit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak ukládat na Pinterestu?

Uložení pinu
  1. Umístěte na pin ukazatel myši nebo na pin klikněte, aby se otevřelo jeho podrobné zobrazení.
  2. Vyberte nástěnku, na kterou chcete pin uložit: Pokud kliknete na tlačítko Uložit v pravém horním rohu, uložíte pin na doporučenou nástěnku. Klikněte na a vyberte nástěnku ze seznamu vašich nástěnek.
Když to vezmeme v úvahu, co je to pin v pinterestu?
Piny jsou záložky, které lidé používají k uložení obsahu, který se jim na Pinterestu líbí. Piny můžou být ve formě obrázků, videí nebo produktů. Pokud kliknete na pin, můžete navštívit webovou stránku, kde najdete další informace – například jak jej vyzkoušet nebo kde koupit.

Kolik stojí reklama na Pinterestu?

Aktuálně neplatí v případě kampaní na Pinterestu žádný minimální objem rozpočtu, který do kampaně musíte investovat.
Kolik lidí používá Pinterest?
Pinterest má aktuálně přes 459 milionů aktivních uživatelů měsíčně, což je pro představu více než Twitter nebo Snapchat. Podle posledních statistik z roku 2019 je v České republice měsíčně aktivních 1 210 000 uživatelů.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Jak stáhnout obrázek do mobilu?

Pokud takové tlačítko nevidíte, například stahování obrázku z jiného zdroje, musíte klepnout na obrázek a podržet prst, dokud se neobjeví nabídka. V nabídce klikněte na „Stáhnout obrázek". Obrázek byl nahrán.
Jak se tiskne z Pinterestu?
Pro Windows:
  1. Na začátku otevřete Pinterest v prohlížeči.
  2. Klikněte na Pin, který chcete vytisknout.
  3. Nyní klepněte na tlačítko Další.
  4. Ze seznamu vyberte Stáhnout obrázek.
  5. Poté poklepejte na stažený obrázek.
  6. Poté klikněte na ikonu Tiskárna nebo stiskněte Ctrl + P.
  7. Dále zvolte Tiskárna.
  8. Na konci klepněte na Tisk.

Pokud jde o toto, jak udělat nastenku na pinterestu?

Vytvoření nástěnky v profilu

Přihlaste se ke svému účtu Pinterest . Kliknutím na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu stránky svůj profil otevřete. Klikněte na ikonu znaménka plus v pravé části obrazovky vedle ikony filtrů . Vyberte Nástěnka.
Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout obrázek který nejde?
Mnohé weby mají blokované „pravé tlačítko" při prohlížení, takže při najetí na fotku nejde zvolit možnost Uložit obrázek jako. Nejrychlejší varianta je ta, že na webu u fotky či obrázku, který si chcete stáhnout, stisknete na klávesnici Print Screen.

Pokud jde o toto, jak získat sledující na pinterestu?

Fanoušky získáte i v soutěžích, které pořádáte. Můžete si dát přidání si Vás do fanoušků, dát jako jedno z kritérií, jak se zúčastnit. Určité informace, zboží, cokoliv co chcete zpropagovat, dejte exluzivně na Pinterest. Tuto informaci šiřte na všech dostupných kanálech, které využíváte.

By Bough

Similar articles

Jak pracovat s PlantNet? :: Jak se říká obrázku bez pozadí?
Užitečné odkazy