Domovská stránka > J > Jak Sestrihat Pisnicku Na Iphonu?

Jak Sestrihat pisnicku na iphonu?

stáhnout skladbu a upravit si ji.
  1. Kup si melodii přes iTunes Store a ušetři si práci. Nejsnažší možnost, jak si nastavíš nové vyzvánění, je zakoupením skladby v iTunes Store.
  2. Stáhni si jakoukoliv skladbu a pak ji uprav. Pokud nenacházíš svoji oblíbenou skladbu, stáhni ji, sestříhej a nastav.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak nahrát zvuky?

1. Záznamník Zvuku
  1. Nainstalujte program na Vašem PC s Windows 10.
  2. Otevřete aplikaci a vyberte „Nastavení" v menu, které připomíná ozubené kolo.
  3. Přehrajte zvuk, který chcete nahrát nebo mluvte skrz mikrofon.
  4. Klikněte na tlačítko „Nahrávat" pro započetí nahrávání.
Jak udělat audio nahrávku?
Jak nahrát záznam zvuku

Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.

Následně, jak upravit zvuk?

Můžete také změnit vyzváněcí tón, zvuk a vibrace.
...
Změna zvuku oznámení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace Rozšířená nastavení Výchozí zvuk oznámení.
  3. Vyberte zvuk.
  4. Klepněte na Uložit.
Jak vystřihnout část MP3?
Free MP3 Cutter 2.1

Free MP3 Cutter je nenáročný nástroj pro střih a rozdělení audio souborů MP3 ne menší části. Program má velmi snadné ovládání a uživatel pouze nastaví časový úsek, který má být vystřižen a uložen do zvláštního MP3 souboru.

Související článek

Jak dlouho trvá obnovení iPhonu?

Pokud chcete zařízení obnovit, můžete to provést v iTunes. Nemějte obavy, proces může trvat až 15 minut, ale během této doby nepřipojujte zařízení k počítači. Telefon můžete obnovit ze zálohy nebo jej nastavit jako nový.

Jak vložit písničku do Audacity?

Příkazem Soubor > Otevřít (zkratka Ctrl+O) otevřeme zvukový soubor do nového projektu. Podporovány jsou mj. formáty MP3, WAV nebo OGG. Příkaz Soubor > Nahrát > Zvuk (zkratka Ctrl+Shift+I) naimportuje zvukový soubor do stávajícího projektu jako novou stopu – můžeme takto např.
Někdo se také může ptát, jak spojit hudbu v audacity?
Otevřete obě písničky ve stejném projektu. Jednu z těch písniček tahem myši posunete o čas té předchozí. Exportujete. Akorát Audacity na to není až tak vhodně zvolený program.

Jak zesílit zvuk v Audacity?

Pro zesílení hlasitosti celé stopy klikněte (zatáhněte za jezdec) v poli zesílení hlasitosti zvuku dané stopy. Pokud chcete zesílit jen část záznamu, pak po jeho označení běžte do nabídky Effect-Amplify (Efekt-Zesílit) a nastavte požadované zesílení hlasitosti.
Jak posunout zvukovou stopu v Audacity?
Jestli chces stopu posunout, tak nahore uprostred kliknes na "Time shift tool"(takova obousmerna sipka) a muzes pak mysi posouvat.

Jak zesílit nahrávku?

Nejprve pomocí klávesové zkratky Ctrl+A označte celý audiosoubor nebo tažením myší se stisknutým levým tla- čítkem jen tu část souboru, kterou chcete zesílit. Nyní klikněte na menu Effects a vyberte hned první položku Amplify (obr. ).

By Callery

Similar articles

Jak kontaktovat Avast? :: Jak nainstalovat Audacity?
Užitečné odkazy