Domovská stránka > C > Co Je Bezdrátová Technologie Nfc?

Co je bezdrátová technologie NFC?

NFC je zkratka anglického spojení Near Field Communication (Komunikace na blízkou vzdálenost) a slouží k bezdrátové komunikaci mezi jednotlivými elektrickými přístroji. Díky stále většímu rozšíření nám NFC může značně urychlit některé situace, které nastanou v každodenním životě.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to digitální technologie?

Digitální technologie jsou elektronické nástroje, systémy, zařízení a zdroje. Příkladem jsou sociální média, online hry, multimédia a mobilní telefony.

Někdo se také může ptát, co znamená nfc na kole?

NFC je zkratka pro „Near Field Communication". Už samotný název této technologie vám tedy napoví, že NFC dovoluje vzájemnou komunikaci mezi dvěma zařízeními, což znamená, že jsou obě schopná odesílat i přijímat informace.
A další otázka, kde se nachází nfc?
NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Jak vypnout funkci NFC?

Důležité: Vypnutím NFC vypnete i všechny funkce, které NFC používají.
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Vypněte možnost Použít NFC.
A jak zjistit jestli funguje nfc?
Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu
  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC".
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.

Související článek

Co je IT technologie?

Informační technologie jsou odvětvím techniky, které se zabývá vytvářením, zaváděním a zdokonalováním procesů a metod sběru, řízení, zpracování, ukládání, vyhledávání, správy, výměny, zobrazování, přístupu a využívání dat a informací.

Co znamená NFC u Huawei?

Podstata Near Field Communication: NFC

NFC je modulární technologie rádiové bezdrátové komunikace mezi elektronickými zařízeními, která probíhá na velmi krátkou vzdálenost (zhruba do 4 cm). Podstatou je přiblížení dvou přístrojů, případně přístroje a NFC štítku tak blízko, aby mohlo dojít k přenosu informací.
Jak vypadá NFC?
Jak poznáte, že váš telefon podporuje NFC? Kromě technické specifikace, kde by měla být tato informace uvedena, to můžete zjistit v systémovém nastavení, konkrétně v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další, kde byste měli najít přepínač NFC. Většina zařízení s podporou má také na zadní straně logo v podobě písmena N.

Někdo se také může ptát, jak dostat do telefonu nfc?

Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje NFC, bude zde sekce NFC a v ní na prvním místě přepínač pro vypnutí/zapnutí.
Jak nastavit NFC nálepku?
Abyste mohli „oživit" NFC Smart tagy, musíte si stáhnout novou verzi Loxone Smart Home App Version na Vaše zařízení s Androidem, který podporuje NFC. V menu nastavení -> Nástroje -> můžete během několika sekund nastavit NFC příkazy nebo pozici v App a rovnou je používat.

Pokud jde o toto, jak se používá nfc?

Jak platit pomocí Google Pay s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.

By Filberte Birkhimer

Similar articles

Který typ paměti se primárně používá jako mezipaměť? :: Jak vybrat tichou klavesnici?
Užitečné odkazy