Domovská stránka > J > Jak Spárovat Bezdrátová Sluchátka?

Jak spárovat bezdrátová sluchátka?

U většiny stačí podržet ovládací tlačítko (bývá jediné) na obou sluchátkách a čekat, než na nich začne blikat světýlko nebo se ozve anglický hlas. 4. Počkejte, než se vám v Bluetooth menu smartphonu objeví v seznamu „Dostupná zařízení“ vaše sluchátka. Může se stát, že nebudou mít přehledný název, obvykle ale ano.

Přečtěte si více

Související článek

Jak spárovat telefon s počítačem?

Název našeho počítače najdete na kartě Dostupná zařízení v telefonu. Po několika sekundách se na ploše zobrazí zpráva s dotazem, zda chcete zařízení spárovat. V takovém případě musí být kód PIN na obou zařízeních stejný. Po jeho zadání se zařízení synchronizují.

Jak spárovat sluchátka dohromady?

Základem je nejprve spojit sluchátka mezi sebou a teprve pak s mobilem:
  1. Vypneme Bluetooth na mobilu.
  2. Spustíme obě sluchátka najednou do párovacího režimu.
  3. Dáme sluchátka vedle sebe a necháme je spojit mezi sebou.
  4. Jakmile jsou sluchátka propojena hned zapneme Bluetooth na mobilu a spárujeme.
A jak připojit k telefonu bezdrátová sluchátka?
Po uvolnění tlačítka zkontrolujte, zda indikátor bliká střídavě modře a červeně. Ozve se hlasové upozornění „BLUETOOTH pairing" (Párování BLUETOOTH). Pokud je obrazovka chytrého telefonu Android zamknutá, odemkněte ji. Vyhledejte tato sluchátka s mikrofonem na chytrém telefonu.

Navíc, jak připojit sluchátka k notebooku?

Vložte sluchátka do USB portu bez instalace, Windows si ovladač nainstaluje automaticky. U sluchátek s koncovkou „audio jack" není třeba instalovat ovladače. Vložte sluchátka přímo do audio vstupu PC. pravým tlačítkem myši a zobrazí se vám tato nabídka.
Následně, proč mi hraje jen jedno sluchátko?
Zanesená mřížka u sluchátek

Nejjednodušším řešením je vyčištění. Zanesená mřížka u sluchátek nemusí být na první pohled patrná, ale jde o jedno z nejčastějších „rozhřešení" výše popsané závady. Sluchátka jsou poměrně exponovaným zařízením, které je vystaveno nečistotám, zejména pak ušnímu mazu.

Související článek

Jak fungují Bluetooth sluchátka?

Bezdrátová sluchátka se připojují k telefonu na principu bezdrátového připojení. Díky absenci kabelu je používání sluchátek pohodlnější.

Lidé se také ptají, jak dát bezdrátová sluchátka do továrního nastavení?

"Do továrního nastavení uvedete sluchátka následujícím způsobem. Vyjměte obě sluchátka z boxu a dlouhým stiskem obou multifunkčních tlačítek je vypněte. Poté opět stiskněte obě tlačítka a držte je, dokud nepřestanou jakkoli blikat diody na obou sluchátkách. (cca 15 s).
Jak spárovat bezdrátová sluchátka mezi sebou Niceboy?
Pokud potřebujete znovu vyvolat proces párování, tak zapněte obě sluchátka a zároveň na obou sluchátkách zmáčkněte ovládací tlačítko (2) na 5 sekund. Když na obou sluchátcích začne blikat oranžová LED dioda (1) jsou sluchátka připravena ke spárování.

Proč mi nejdou spárovat sluchátka?

Nelze se spárovat s jiným příslušenstvím
  • Zkontrolujte, zda je příslušenství viditelné a připravené k párování. Postupujte podle pokynů od výrobce.
  • Obnovte seznam příslušenství. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  • Pokud příslušenství vyžaduje heslo, které neznáte, zkuste zadat 0000 nebo 1234 (nejčastější hesla).
Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout niceboy sluchátka?
Počáteční spuštění a párování

Zapněte sluchátka jedním dlouhým stisknutím multifunkčního tlačítka (2) na obou sluchátkách. Sluchátka se zapnou a spárují dohromady. Poté, co LED dioda (1) začne blikat modře i červeně, jsou sluchátka připravena k připojení k Bluetooth.

Jak mám najít bezdrátová sluchátka?

Najděte své AirPods na Androidu pomocí aplikace Wunderfind

Aplikace je tedy kompatibilní s jakýmkoli zařízením využívajícím stejný standard bezdrátové komunikace. Díky ní můžete hledat nejen AirPods, ale také Apple Watch či elektronické příslušenství jiných značek.

By Marrilee

Similar articles

Jak nainstalovat sluchátka? :: Jak si naskenovat fotku?
Užitečné odkazy