Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor Rar V Mobilu?

Jak otevřít soubor RAR v mobilu?

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak stáhnout WinRAR zdarma?

Jak stáhnout WinRAR pro Windows
  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.
Následně, jak nahradit winrar?
7-Zip 16 – open source

Jeden z nejvýkonnějších komprimátorů podporující nejpoužívanější formáty (ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM a DEB). Má vlastní formát 7-Zip. Integruje se do Průzkumníka Windows, a tak kliknutím pravého tlačítka myši na soubor je možné archiv hned rozbalit či zabalit.

A další otázka, jak převést rar na pdf?

Jak převést RAR k PDF
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.
Lidé se také ptají, jak otevřít rar soubor bez instalace?
Pokud kvůli tomu nechcete instalovat do počítače nějaký komplexní program pro archivaci, vystačí vám minimalistický UnRar. Slouží čistě k rozbalování archivů RAR, neinstaluje se a ovládá příkazovým řádkem. Je k dispozici pro řadu běžných i méně běžných operačních systémů.

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Můžete se také zeptat, jak funguje winrar?

RAR je program pro archivaci souborů. To znamená, že umožnuje více souborů sbalit do jednoho balíku (archivu). Kromě toho, že pak můžeme s těmito soubory manipulovat jako s jedním objektem, poskytují archivační programy další výhody: data se mohou 'zmáčknout', aby nezabírala tolik místa.
Navíc, jak udělat komprimovanou složku?
Komprimace souboru nebo složky
  1. Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat.
  2. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Jak Zazipovat a zmenšit soubor?

Spusťte průzkumník souborů, vyberte složku (adresář), na kterém klikněte pravým tlačítkem myši. Zde zvolte volbu Odeslat a následně zvolte Komprimovaná složka (metoda ZIP).
Jak vytvořit archivní soubor?
Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:
  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

A další otázka, co je to extrahovat soubory?

extrahovat - slovo označující rozbalování souboru, v němž jsou zkomprimovány jiné soubory (například v programu WinZip či WinRar). Zkomprimováním souborů se zmenšuje jejich velikost, aby nezabíraly tolik prostoru a bylo možné je nahrát na malý disk či snadno poslat emailem.

By Farrah Morgen

Similar articles

  • Co je to RAW soubor?

    Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

  • Jak nainstalovat ROM do mobilu?

    Je to snadné. Pokud telefon rootnete podle návodu, který jsem napsal, můžete si z obchodu Play stáhnout a nainstalovat aplikaci ROM Manager, spustit ji a z její nabídky vybrat flash clockwork mod recovery.

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jak spustit dávkový soubor?

    Pokud chcete soubor spustit z příkazového řádku, otevřete vyhledávání a zadejte Windows cmd. Klikněte pravým tlačítkem myši na Příkazový řádek a vyberte možnost Spustit jako správce.

  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
  • Jaká je nejlepší značka mobilů?
  • Jak zjistit typ Bluetooth v mobilu?
  • Jak vytvořit MIDI soubor?
Jaké ovladače nainstalovat? :: Jak otevřít ZIP soubor na PC?
Užitečné odkazy