Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zip Soubor Na Pc?

Jak otevřít ZIP soubor na PC?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak otevřít ZIP soubor zdarma?

WinRAR 6.10 beta

WinRAR patří mezi nejpopulárnější programy sloužící ke kompresi dat. Přízeň miliónů uživatelů si WinRAR získal zejména díky jednomu z nejlepších kompresních poměrů, vaše data zabalí do archivu s co nejmenší možnou velikostí v co nejkratším čase.
Co je to RAR soubor?
RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Jak se Zipuje složka?

Zipování je proces velice snadný a to také díky tomu, že jej plně podporuje systém Windows. Stačí označit v Průzkumníkovi soubory a složky, které chcete zazipovat, klepnout na ně pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat příkaz Odeslat – Komprimovaná složka (metoda ZIP).
Když to vezmeme v úvahu, jak se odzipuje soubor?
Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Následně, jak udělat ze souborů rar?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive...".
Jak Zaheslovat soubor ZIP Windows 10?
Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Když to vezmeme v úvahu, jak zazipovat pdf s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat"), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu... Formát archivu nastavte na zip.
Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít soubor s příponou rar?
Programy pro otevření souboru RAR
  1. WinRAR. Pravděpodobně nejznámější a dost možná nejpoužívanější program pro otevírání RAR souborů.
  2. 7-Zip File Manager. Další populární program pro archivaci souborů, který pracuje s příponou .
  3. WinZIP.

Můžete se také zeptat, jak otevřít soubor ve formátu rar?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

By Baerl

Similar articles

Jak otevřít soubor RAR v mobilu? :: Jak na 3D modelovani?
Užitečné odkazy