Domovská stránka > C > Co Je To Aptx?

Co je to AptX?

AptX je speciální kodek určený pro bezdrátový přenos audio formátů prostřednictvím rozhraní Bluetooth. Jedná se v podstatě o pokročilejší verzi technologie SBC a AptX je s touto technologií taky zpětně kompatibilní.

Přečtěte si více

Co je to LDAC?

LDAC je technologie kódování zvuku vyvinutá společností Sony, která umožňuje přenos audio obsahu ve vysokém rozlišení (Hi-Res), a to i přes připojení BLUETOOTH.
Co je to formát AVI?
Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

Jak zjistit chybějící kodek?

S tím vám pomůže program WinCodec, který umí analyzovat konkrétní soubor ve formátu AVI a podat uživateli informaci o chybějícím kodeku. Na základě této informace si pak můžete daný chybějící kodek dohledat a nainstalovat.
Když to vezmeme v úvahu, jaké kodeky pro windows 10?
Díky kodekům budete moci pouštět videa a hudbu v různých formátech. Kodeky jsou určeny pro Windows Media Player a obsahují podporu 20 zemí, přičemž zahrnují i českou podporu.

A další otázka, jak odstranit kodeky?

Kodeky třetích stran (zejména stažené sady kodeků) můžete odebrat pomocí ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy (v systému Windows XP) nebo Programy funkce (v systému Windows Vista). Některé kodeky však pomocí ovládacích panelů odebrat nelze.
Můžete se také zeptat, jak přehrát avi v mobilu?
Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat.

Jak přehrát video HEVC?

HEVC/H.

265 si poradí i bezplatný přehrávač VLC. Oblíbený open source si s formátem poradí zcela zdarma a spousta uživatelů ho už tak dávno využívá. Stáhnout VLC můžete z oficiálních stránek.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit vlastnosti videa?
MovieScanner je nástroj, který analyzuje libovolný video soubor a podá informace ohledně rozlišení, zvukových stop, velikosti, souborovém formátu, audio / video dekodérech, audio kanálech, jazyku, vložených titulků nebo dokáže zjistit, zda se jedná například o video v širokoúhlém podání.

Jak zmenit kodek?

Stáhni a nainstaluj si FormatFactory - http://www.pcfreetime.com/ (například) a koukni se na to . avi - případně překonvertuj (změň kodek na takový, který tvůj přehrávač zná). Problém ale může být i třeba v nevhodném rozlišení či fps (to vše to FF ukáže).

By Adora

Co je nejlepší na tetování? :: Čím přehrát soubor MKV?
Užitečné odkazy