Domovská stránka > m > Čím Přehrát Soubor Mkv?

Čím přehrát soubor MKV?

VLC Media Player je bezplatný přehrávač médií pro více platforem. Může přehrávat DVD, CD, VCD a další digitální video soubory včetně MKV, MP4, MOV, WMV, AVI a dalších. 1. Přehrávač MKV pro Mac je otevřený a bezplatný bez reklam nebo virů.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak přehrát MKV ve Windows Media Player?

Stáhněte a nainstalujte Video Converter Ultimate na vašem počítači a spusťte jej z vašeho počítače. Klepněte na tlačítko Přidat soubory v horní části okna a importovat videa MKV, která chcete sledovat v programu Windows Media Player.
Jak přidat kodek?
Kodeky automaticky nainstalována.
  1. Spusťte program Windows Media Player jak je popsáno výše a potom klepněte na tlačítko Nástroje na panelu nabídek.
  2. klepněte na tlačítko Možnosti.
  3. na kartě Přehrávač vyberte jednou denně nebo jednou týdněv rámci funkce Automatické aktualizace.
  4. klepněte na tlačítko OK.

A co je to codec?

Kodek je softwarový nebo hardwarový nástroj pro kódování nejčastěji zvukových a obrazových (video) informací do datového proudu pro potřeby jejich ukládání, vysílání nebo streamování, a pro jejich opětovné dekódování. Kodeky mohou obsahovat i funkci komprese a šifrování dat.
Co je to MKV?
MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Lidé se také ptají, jak z mkv do avi?

Krok 1: Stáhněte si Movavi Video Converter do svého počítače a dokončete instalaci. Poté ji spusťte na svém počítači. Krok 2: Klikněte na tlačítko Přidat média a poté zvolte Přidat video a otevřete soubor MKV, který chcete převést. Krok 3: Poté klikněte na tlačítko Video a poté zvolte AVI jako výstupní formát.
Jak nainstalovat kodeky?
Aplikace jako Windows Media Player dokážou kodeky vyhledávat a instalovat automaticky. Kodeky můžeme také oficiálně získat z Microsoft Store. K tomu budeme muset pouze vstoupit do obchodu Windows a stisknout instalaci, jako by to byla jiná normální aplikace.

Jak stáhnout kodeky?

Komplexní balík počeštěných kodeků, obsahuje téměř všechny v současné době používané kodeky. Kodek CZ 0.16 je komplexní balík počeštěných kodeků. Tento balík obsahuje téměř všechny v současné době používané kodeky, jako jsou MP3, AC3, XVID, DivX, OGG, ASF, 3ivX atd.
...
Nejstahovanější
1.WinRAR5 851 ×
20.iTunes1 339 ×
Následně, jak zjistit kodeky?
Přemýšlíte, jak poznat jaký kodek je použitý? Je to jednoduché, stačí použít některý ze zdarma dostupných programů – například MediaInfo nebo Gspot. V dnešní době je možná nejčastějším formátem video souboru mkv. Ten je vlastně náhradou pro avi.

Lidé se také ptají, co je video codec?

Video kodek je kodek videa (sekvence obrázků); čili počítačový program nebo hardwarové zařízení, které kóduje a dekóduje video do/z určitého formátu, zpravidla za účelem zmenšení objemu dat.

By Keelby Ahamad

Similar articles

Co je to AptX? :: Jak zapojit anténní předzesilovač?
Užitečné odkazy