Domovská stránka > C > Co Je To Anžto?

Co je to anžto?

Archaická spojka anžto se užívala namísto podřadicí důvodové spojky protože; poněvadž. Do povědomí generace 90. let a takzvaných mileniálů se dostala hlavně zásluhou zfilmované klasiky Karla Poláčka, Bylo nás pět, kde představuje v podstatě vyjadřovací mantru mladého vypravěče Petra Bajzy.

Přečtěte si více

Co je to CANC?

blábol, výmysl, řeči o ničem).
Navíc, co je to bajle?
bajle podstatné jméno · rod ženský

nedostatečná, nejhorší stupeň oznámkování ve škole ⋄ Učitel u mě objevil tahák a napařil mi bajli.

A další otázka, co je to klump?

Klump) odpadek, něco nepotřebného, kvíchty závaží (z něm.
Jak funguje trip?
První příznaky změny myšlení nastanou u LSD do hodiny při intravenózní aplikaci po několika sekundách. Nejvyšší intenzity dosáhne trip mezi druhou a třetí hodinou po požití. Účinky trvají 6 až 20 hodin (záleží na dávce). po 2 hodinách zůstává v těle 1 až 10% nezměněné látky.

Jak dlouho je v těle pervitin?

Seznamte se s exorfiny: Jídlo jako droga
Návyková látkaPočet dnů
LSDaž 3
Alkoholaž 90
Amfetaminaž 90
Barbiturátyaž 90
Co je to Flashback u drog?
Flashback je psychický stav po déletrvající drogové abstinenci, kdy jedinec zažije takzvaný zpětný záblesk, prožitek z minulosti a jsou vyvolány zejména po užití návykových látek, zejména halucinogenů.

A co je to slovo?

Věcný význam slova znamená zjednodušeně něco (cokoliv) pojmenovat, mluvnický spočívá v možnosti slovo zaznamenat (písmo, tisk) a také pravopisně rozlišit i v případě jeho stejného znění v mluveném projevu (např. zelený – Zelený).
Co znamená Vycajchnovat se?
Vycajchnovat

Kdo se vycajchnoval, ten buď choval okázale nebo projevil pohostinné chování. Na rozdíl od úředníků na ministerstvu, kterým je to očividně proti srsti.

Kde najdu význam slov?

Slovníky se vyskytují tradičně nejčastěji v knižní podobě (např. Slovník spisovné češtiny). V poslední době se však objevují i digitální slovníky, dostupné na CD nebo na internetu, např. Wikislovník (český otevřený slovník) nebo anglický dictionary.com.

By Welles King

Jak funguje navigace do auta? :: Co je to Pucifous?
Užitečné odkazy