Domovská stránka > N > Na Co Je Adobe Reader?

Na co je Adobe Reader?

Bezplatná aplikace Acrobat Reader umožňuje soubory PDF prohlížet, podepisovat, sdílet a opatřovat poznámkami. Chcete-li PDF snadno upravovat a převádět do formátů souborů pro aplikace jako Excel a Word, vyzkoušejte editor a převaděč souborů PDF, aplikaci Acrobat Pro.

Přečtěte si více

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Kolik stojí Acrobat?

Kompletní PDF řešení pro všechna zařízení. Fakturováno jednou ročně částkou US$179.88/rok. Kompletní PDF řešení pro všechna zařízení. Není vyžadován roční závazek.
Následně, v čem otevřít soubor pdf?
Otevírání PDF

PDF lze otevřít mnoha způsoby: z aplikace Acrobat , z e-mailové aplikace, ze souborového systému nebo na síti z webového prohlížeče.

Jak vyplnit PDF zdarma?

Vyplňování formulářů a podepisování dokumentů online

Jakmile Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a formulář vyplnit. Pomocí panelu nástrojů vyplňte pole formuláře a přidejte k souboru PDF svůj podpis. Klikněte na Další. Vyplněný formulář si stáhněte nebo získejte odkaz a sdílejte PDF online.
Můžete se také zeptat, jak převést soubor pdf na jpg?
Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Související článek

Proč se zrušil Adobe Flash Player?

Hlavním důvodem byla bezpečnostní rizika spojená s používáním blesku. Tvůrci obsahu a vývojáři kvůli tomu od tohoto softwaru odcházeli. Vývojáři hlavních prohlížečů reagovali na konec přehrávače flash pomalu.

Můžete se také zeptat, co je to adobe?

Adobe Inc.

(anglická výslovnost [əˈdoʊbi]), do 3. října 2018 známá pod názvem Adobe Systems Incorporated, je softwarová firma zaměřená na oblast počítačové grafiky, publikování a digitálního marketingu.
Lidé se také ptají, jak zrušit předplatné na adobe?
Zkušební verzi nebo plán pro jednotlivce (zakoupený od společnosti Adobe) můžete zrušit na stránce svého účtu Adobe. Přihlaste se na stránce https://account.adobe.com/plans. U plánu, který chcete zrušit vyberte možnost Spravovat plán. Vyberte možnost Zrušit svůj plán.

Jak zmenšit velikost souborů PDF?

Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.
Jak číst PDF?
Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci". Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC" a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci" a potvrdíme tlačítkem „OK".

Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

By Bee Commee

Similar articles

Proč nepoužívat Google Chrome? :: Kdy vznikl první firewall?
Užitečné odkazy