Domovská stránka > C > Co Je To Virální Video?

Co je to virální video?

Virální video nebo také videomem či asi nejproslulejší virál (ze slova virus) je video, které se stane populárním prostřednictvím sdílení na internetu. Virální se nazývá proto, že si je lidé posílají mezi sebou, a šíří se tak jako virus.

Přečtěte si více

Související článek

Co je video codec?

Video je sekvence obrázků.

Následně, jak se skloňuje video?

Možná hledáte Video nebo vidéo.
...
skloňováníEditovat.
Substantivumsingulárplurál
akuzativvideovidea
vokativvideovidea
lokálvideuvideích / videech
instrumentálvideemvidei / videy
3 další řádky
Jak datový tok ovlivňuje videozáznam?
Běžně udávaná hodnota jsou tedy Megabity za sekundu (Mb/s), anglicky Megabites per second (Mbps). Obecně můžeme říct, že čím vyšší je datový tok, tím je video hezčí.

Následně, jak zjistit chybějící kodek?

S tím vám pomůže program WinCodec, který umí analyzovat konkrétní soubor ve formátu AVI a podat uživateli informaci o chybějícím kodeku. Na základě této informace si pak můžete daný chybějící kodek dohledat a nainstalovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit kodek?
Stáhni a nainstaluj si FormatFactory - http://www.pcfreetime.com/ (například) a koukni se na to . avi - případně překonvertuj (změň kodek na takový, který tvůj přehrávač zná). Problém ale může být i třeba v nevhodném rozlišení či fps (to vše to FF ukáže).

Související článek

Co je to 4K video?

4K je nový video standard, který se mírně liší od Ultra HD a dalších formátů. Název formátu 4K je odvozen od hodnoty horizontálního rozlišení, které představuje počet jednotlivých pixelů dosahující hodnoty 4 000.

Kde stáhnout kodeky?

Kodek CZ - ihned zdarma ke stažení - Slunečnice.cz.
Pokud jde o toto, v čem otevřít soubor mkv?
Top 1: VLC Media Player

VLC Media Player je bezplatný přehrávač médií pro více platforem. Může přehrávat DVD, CD, VCD a další digitální video soubory včetně MKV, MP4, MOV, WMV, AVI a dalších.

Pokud jde o toto, jak otevřít mkv?

MKV Player: jak hrát MKV soubory

Zde zdarma, ale výkonný přehrávač videa se zavádí, aby vám umožní snadno zobrazit MKV video soubory bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií nebo kodeky.
Lidé se také ptají, jak přehrát mkv v televizi?
Pokud obsah MKV je TV podporován, stačí někdy změnit koncovku (AVI, FLC, mp4...). Uvěřeno u LG. A někdy stačí využít např. Bluray/DVD přehrávač připojený k TV, který může uvedený formát podporovat.

V čem otevřít soubor MP4?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů.

By Fanny Moisey

Similar articles

Co je to MKV? :: Jaký je rozdíl mezi AVI a MKV?
Užitečné odkazy