Domovská stránka > K > Kde Zkontrolovat Vin Zdarma?

Kde zkontrolovat VIN zdarma?

Některé weby nabízejí základní informace po prověření VIN kódu zdarma:
  • www.kontrolatachometru.cz (informace o ujeté vzdálenosti vozidla, web provozuje Ministerstvo dopravy ČR),
  • www.vincheck.cz (kontrola VIN kódu i v databázích Policie ČR a SR, informace o počtu servisních prohlídek a majitelů ad.),

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Následně, jak zjistit info o vozidle?

Potřebujete zjistit informace o vozidle a máte k dispozici jeho SPZ (RZ)? Využijte online vyhledávání na stránkách České kanceláře pojistitelů (ČKP).
...
Informace na základě SPZ
  1. typ vozidla,
  2. pojišťovnu, u které je vozidlo pojištěno povinným ručením,
  3. období, od kdy do kdy je vozidlo pojištěno.
Co je pořadové číslo vozidla?
Jedinečné číslo se značí zkratkou VIS podle anglického výrazu Vehicle Identifier Section. Jedná se o pořadové číslo, které identifikuje konkrétní automobil. Mechanismus přidělování si každý výrobce určuje sám na základě vlastních pravidel. Jedinečné číslo obvykle obsahuje modelový rok auta, výrobní závod apod.

Jak zjistit majitele vozidla podle VIN?

Vzhledem k přísným právním předpisům tykajícících se ochrany osobních údajů nelze dohledat žádné údaje o majiteli vozidla na základě SPZ ani VIN vozidla. Státní orgány a některé soukromé společnosti (např. pojišťovny) tuto možnost mají, ale bez souhlasu majitele vozidla nesmějí jeho osobní údaje nikomu předávat.
Jak zjistit výbavu vozidla?
Výbavu vozu, včetně PR kódů zjistíš jedině podle VIN - viz jeden ze starších příspěvků. Buď ti to tady nějaká dobrá duše zjistí, nebo zkus nějaký škodovácký servis, anebo si udělej registraci a zaplať přístup do erWinu.

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Kde je VIN na motorce?

Kde najdu VIN kód?
  • Pod čelním sklem – na pravé straně ve směru jízdy.
  • Na dělící příčce motorového prostoru.
  • Na horním lemu podběhu v motorovém prostoru.
  • Na držáku pravé přední pružicí a tlumicí jednotky v motorovém prostoru.
  • Nad podlahou u spolujezdce bývá umístěn typový štítek, na kterém je i VIN kód.
Pokud jde o toto, jak najít vin?
VIN kód naleznete na typovém štítku a v dokladech k vozu, nebo může být umístěn i v autě a to pod čelním sklem, na podlaze u spolujezdce nebo na nosném rámu vozidla. Při koupi ojetého vozidla doporučujeme, abyste si VIN kód vždy prověřili.

Jak zjistit číslo karoserie?

Kde VIN najdu? Fyzické číslo karosérie se dá nejsnáze najít na výrobním štítku. Ten se zpravidla nachází na vnitřní straně přední stěny hned vedle dveří nebo na schůdcích prvních dveří.
Kde je VIN kód na BMW?
Na sloupku bočních dveří řidiče.

Pokud nemůžete váš BMW VIN kód najít vytištěný na jednom z těchto míst, můžete také zkontrolovat blok motoru pod kapotou. Alternativně by měl být uveden také v dokumentech o pojištění nebo registraci.

Kde má VIN Ford Transit?

Umístění kódu VIN

vyražené na panelu podlahy na pravé straně vedle předního sedadla, na levé straně přístrojové desky, na identifikačním štítku vozidla, který se nachází na karoserii a uvidíte ho po otevření pravých předních dveří, v dokumentu o registraci vozidla.

By Konrad Carrabine

Similar articles

Co to je adresář? :: Co je to VIN kód?
Užitečné odkazy