Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kdo Mě Volal?

Jak zjistit kdo mě volal?

Je možné najít i webové stránky, které se specializují na vyhledávání telefonních čísel a poradí, kdo mi volal z neznámého čísla.
...
Najít telefonní číslo majitele je možné přes tyto webové stránky:
  1. www.kdomivolal.cz.
  2. www.kdomivolal.eu.
  3. www.muzutozvednout.cz.
  4. www.vyhledatcislo.cz.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Když to vezmeme v úvahu, jak se bránit nevyžádanému telemarketingu?

V případě nevyžádaného marketingového hovoru Vám doporučujeme nezavěšovat, ale důrazně volajícímu sdělit, že o podobné nabídky nemáte zájem a nechcete, aby Vás v budoucnu kontaktoval. Pokud Vám bude stejná společnost volat i přes vaše upozornění, můžete se obrátit na Českou obchodní inspekci.
A další otázka, jak zablokovat telemarketing?
Stačí tedy sepsat odvolání a poslat ho poštou nebo e-mailem dané firmě. Druhou variantou je pak svůj nesouhlas vyjádřit rovnou při hovoru. Ve chvíli, kdy výslovně vyjádříte nesouhlas s telemarketingem, musí firma ze zákona vaše telefonní číslo vymazat ze své databáze telefonních čísel.

Lidé se také ptají, jak nahlásit telefonní číslo?

Pokud nevíte, kdo vám volal, můžete se obrátit na svého telefonního operátora, který je podle § 67 odst. 1 zákona o elektronických komunikacích povinen na vaši žádost provést identifikaci telefonního čísla, ze kterého byla uskutečněna obtěžující volání.
Kdo má soukromé číslo?
Kromě lidí, kteří se vám chtějí za něco hloupě pomstít nebo náhodných vtipálků používají skrytá čísla například některé státní služby (Policie, hasiči, lékaři, úřady), ale i pracovníci call center a další obtěžující marketingové služby.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Z jakého čísla volá policie?

Pokud vola policie ze skryteho cisla, tak je to pevna linka s predvolbou 974, kde je skryti identifikace tel. c. hromadne zapnuto. U sluzebnich mobilnich telefonu policie identifikaci neskryva, samozrejme si ji muze policista u sveho sluzebniho mobilu sam aktivne zapnout, pokud tu sluzbu operator umoznuje.
Lidé se také ptají, jak volat ze skrytého čísla t mobile?
Dočasné zamezení - číslo se standardně zobrazuje. Tuto službu máte automaticky k dispozici již při aktivaci SIM karty. Zobrazení svého čísla zamezíte nastavením v menu svého telefonu či zadáním kódu #31# před volané telefonní číslo.

Jak volat ze skrytého čísla Vodafone?

Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo
  1. V menu najděte „Nastavení hovorů": Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Nastavení hovorů.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Další nastavení. Stiskněte ID volajícího.
  3. Dokončete:
Jak volat ze skrytého čísla o2?
Zapnutí Službu pro konkrétní hovor zapnete, když volané telefonní číslo vytočíte v podobě *31*volane_cislo.

Někdo se také může ptát, jak blokovat predvolbu?

Dnešní první aplikací, kterou si zde představíme, je Calls Blocker. V jejím případě se jedná o velmi jednoduché a elegantní řešení v případě, že potřebujeme zatočit s nevyžádanými telefonáty. Ihned po instalaci a prvotním nastavení, které zabere jen pár okamžiků, totiž můžeme tyto hovory začít blokovat.

By Infield Maynes

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jaký je rozdíl mezi mezerou a nedělitelnou mezerou? :: Jak spamovat?
Užitečné odkazy