Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Soubor Rar?

Jak stáhnout soubor RAR?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Někdo se také může ptát, jak stáhnout winrar zdarma?

Jak stáhnout WinRAR pro Windows
  1. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT a přejděte na stránky RARLABS.
  2. Vyberte verzi (32bit nebo 64bit) a jazyk, který chcete nainstalovat.
Lidé se také ptají, jak otevřít rar soubor bez instalace?
UnRar se zde ovládá v prostředí Příkazového řádku. Není potřeba žádná instalace, stačí pouze rozbalit stažený soubor. Poté spusťte Příkazový řádek a nastavte cestu na danou složku s rozbaleným nástrojem. Napsáním příkazu unrar se zobrazí nápověda k programu.

Následně, jak otevřít vlc rar?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.
Jak otevřít ZIP soubor zdarma?
WinRAR 6.10 beta

WinRAR patří mezi nejpopulárnější programy sloužící ke kompresi dat. Přízeň miliónů uživatelů si WinRAR získal zejména díky jednomu z nejlepších kompresních poměrů, vaše data zabalí do archivu s co nejmenší možnou velikostí v co nejkratším čase.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Když to vezmeme v úvahu, co je to rar soubor?

RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.
Jak udělat ze souborů RAR?
Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive...".

Jak převést soubor RAR do PDF?

Jak převést RAR k PDF
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.
Jak se Zazipuje soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak otevřít soubor RAR na Mac?

Pro otevření souboru RAR nyní stačí, abyste na něj dvakrát kliknuli. Spustí se program The Unarchiver, kde už si jednoduše zvolíte, kam se má soubor extrahovat. Poté stačí kliknout na tlačítko Rozbalit. Při prvním extrahování je v některých případech ještě nutné tuto akci schválit v předvolbách systému.

By Pauline

Similar articles

Jaký je průměrný plat ve Francii? :: Jak smazat prázdnou stránku ve Wordu?
Užitečné odkazy