Domovská stránka > J > Jak Smazat Prázdnou Stránku Ve Wordu?

Jak smazat prázdnou stránku ve Wordu?

Odstranění stránky ve Wordu
  1. Klikněte nebo klepněte na libovolné místo na stránce, kterou chcete odstranit, stiskněte Ctrl+G.
  2. Do pole Zadejte číslo stránky zadejte \page.
  3. Stiskněte enter na klávesnici a pak vyberte Zavřít.
  4. Ověřte, že je vybraný obsah stránky, a potom na klávesnici stiskněte Delete.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak vložit do Wordu novou stránku?

Pokud chcete do svého wordového dokumentu vložit prázdnou stránku, umístěte kurzor na místo, kde má nová stránka začínat, a klikněte na Vložení > Prázdná stránka. Objeví se prázdná stránka, kterou můžete hned začít zaplňovat. Další možnost oddělování prostoru je vložit konec stránky.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit číslování stránek?
Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít.

Jak spustit Word?

Zadejte Spustit do pole Hledat (ve Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 8) nebo do pole Spustit vyhledávání v nabídce Start (v dřívějších verzích Windows) a poté stiskněte Enter. V dialogovém okně Spustit zadejte winword /a a poté stiskněte Enter.
A další otázka, jak se dělá ve wordu obsah?
Vytvoření obsahu
  1. Kliknutím označte místo, kam chcete vložit obsah (obvykle na začátek dokumentu).
  2. Klikněte na Odkazy > Obsah a potom v seznamu vyberte styl Automatický obsah. Poznámka: Pokud použijete styl Ruční obsah, Word nebude pomocí nadpisů vytvářet obsah a nebude ho automaticky aktualizovat.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Lidé se také ptají, jak dělat úpravy ve wordu?

Zapnutí nebo vypnutí sledovaných změn
  1. Otevřete dokument, který chcete upravit.
  2. Na kartě Revize v části Sledovánívyberte přepínač Sledování změn a zapněte sledování změn. Tipy: Změny každého revidujícího uživatele se zobrazují jinou barvou. Pokud existuje více než osm revidující, Word znovu použije barvy.
A kolik stojí offici?
Pojďme se nyní na jednotlivé měsíční plány blíže podívat. Microsoft 365 pro jednotlivce - za 189 korun měsíčně nebo za 1 899 korun ročně získáte přístup k aplikacím Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher. Součástí balíčku je také 1 TB datového prostoru na cloudové službě Microsoft OneDrive.

Kolik stojí licence Microsoft Office?

Pokud jde o Office 2021, nekomerční varianta pro studenty a domácnosti je za doporučených 4099 Kč, edice pro domácnosti a podnikatele stojí 8299 Kč a verze pro profesionály je za 15 999 Kč.
Pokud jde o toto, jaký vybrat office?
Pokud potřebujete sady Office pro domácnosti, doporučujeme nejaktuálnější trvalou licenci Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti nebo Microsoft Office 2021 pro studenty a domácnosti.

Jak aktivovat Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat)
  1. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu.
  2. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN).
  3. Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office.

By Katherina

Similar articles

Jak stáhnout soubor RAR? :: Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Office 2019?
Užitečné odkazy