Domovská stránka > N > Na Co Se Při Pohovoru Zeptat?

Na co se při pohovoru zeptat?

Všeobecné otázky během pohovoru
  • Jaký druh zaměstnání byste upřednostnili, kdyby vám nezáleželo na výdělku?
  • Upřednostňujete práci v týmu nebo individuální práci?
  • S jakými lidmi nechcete pracovat?
  • Co vás motivuje?
  • Překáží vám cestování?
  • Ucházeli jste se o jinou pozici?
  • Jaké máte kariérní plány?

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zeptat kolik je hodin?

Kolik je hodin? Pomocí těchto otázek se můžeme ptát na čas. Kolik je hodin? Je možné mi říci, kolik je hodin? Máte čas?

Když to vezmeme v úvahu, co ocekavam od práce?

Co od svého nového zaměstnání očekáváte? Hledáte zaměstnavatele, který vám umožní uplatnit váš talent a zkušenosti ve prospěch jeho podniku. Vyhýbejte se mluvení o tom, co čekáte, že vám zaměstnavatel poskytne; musíte mluvit o tom, co chcete ve smyslu toho, co vy můžete poskytnout zaměstnavateli.
Když to vezmeme v úvahu, co nám muzete nabidnout?
Co naší společnosti můžete nabídnout nad rámec ostatních uchazečů? Vhodná odpověď: Jsem připraven(a) do firmy přinést odhodlání pracovat vždy na 100 %. Není pro mě rozhodující, jak obtížné úkoly jsou. Možná právě naopak, jelikož mi dokončení obtížných úkolů přináší potěšení z dobře odvedené práce.

Když to vezmeme v úvahu, co nesmí zaměstnavatel?

zaměstnavatel nesmí při výběru zaměstnanců vyžadovat informace týkající se národnosti, rasového nebo etnického původu, politických postojů, členství v odborových organizacích, náboženství, filozofického přesvědčení, sexuální orientace, není-li jejich vyžadování v souladu se zvláštním právním předpisem (§ 12 odst.
Následně, jak se představit na pohovoru?
Nyní se máte představit. Měli byste o sobě říci, jaké máte pracovní zkušenosti a vzdělání a alespoň v kostce sdělit, proč se hlásíte právě na tuto pozici. Občas se i na klasickém pracovním pohovoru můžete setkat s krátkými písemným testováním, které předchází samotnému pohovoru.

Související článek

Na co se připravit u pohovoru?

Existují otázky týkající se práce 2. Co bude první věc, kterou na této pozici udělám? Řekněte mi o týmu nebo oddělení, kde bych měl pracovat.

Lidé se také ptají, co to je pohovor?

Osobní pohovor je proces, ve kterém hodnotí zaměstnavatel nebo jeho zástupci uchazeče, který se uchází o pracovní místo v podniku či organizaci. Pro uchazeče je přitom velmi důležité jeho vystupování a image.
Můžete se také zeptat, jak potvrdit pohovor?
Svou účast na přijímacím pohovoru byste měli určitě potvrdit, i když k tomu nejste výslovně vyzváni ve zvacím dopise. Pokud znáte jméno personalisty, obraťte se přímo na něj. Pokud by vám navržený termín nevyhovoval, je nutností se omluvit a požádat případně o jiný termín.

Jak se představit na pohovoru absolvent?

Motivace
  1. Závěrem vaší řeči by měl být přehled toho, čeho chcete profesně dosáhnout. Co vás na dané práci baví, čím vás naplňuje.
  2. Firmy nehledají jen odborníky znalé problematiky. Chtějí někoho, kdo se pozici bude věnovat s elánem, nasazením, cílevědomostí a bude na sobě makat.
Navíc, jak pracovat na svých silných stránkách?
Soustředit se na činnosti, ve kterých můžeme uplatnit své silné stránky, je proto jedním z nejlepších receptů, jak „řídit svůj život". Důležité je pochopitelně znát i své slabiny a snažit se je odstranit. Nalézt a využít své přednosti, ať v práci nebo osobním životě, je však většinou důležitější.

Jak najít své silné stránky?

Online testy, které změří tvé silné i slabé stránky, jakým je například program Wingfinder, ti poskytnou vyrovnaný přehled tvých silných i slabých stránek a poskytne ti rady, jak s nimi můžeš nakládat.

By Joashus

Similar articles

Jak na virové onemocnění? :: Jaké uvést slabé stránky při pohovoru?
Užitečné odkazy