Domovská stránka > P > Proč Ipad Air?

Proč iPad Air?

Multitasking na iPadu je ještě intuitivnější a praktičtější než dřív. Hladce při práci přecházej mezi různými aplikacemi. Pomocí Slide Overu nebo Split View si jich můžeš otevřít několik najednou. A přesouvat mezi nimi obsah prstem na displeji nebo trackpadu.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jaký iPad pro studenty?

Závěr- nejlepší iPad pro studenty

Pokud máte omezený rozpočet a nechcete si nechat ujít dobré vlastnosti iPadu, můžete se pustit do iPadu 8. generace. Považujeme to za jeden z nejlepších iPadů pro studenty. Má 10.2palcový Retina displej a využívá čip A12 Bionic.
Následně, jak koupit ipad?
Pro ty, kteří by rádi měli výkon za dostupnou cenu, je zde iPad. Pokud upřednostňujete kompaktní design a profesionální atributy, je zde iPad mini. iPad Air je zase řešení, které obstojí i do budoucna a přitom je levnější. No a pro ty, kteří chtějí jen to nejlepší, je vynikající volbou iPad Pro.

Jaký tablet je nejlepší?

Android tablety
Varianta výběruNázev produktu
0. Nejlepší produkt Android tabletySamsung Galaxy Tab S7+ Wi-Fi 128GB Přečíst recenzi
1. Top cena/výkon Android tabletyLenovo Yoga Smart Tab 10 ZA3V0054CZ Přečíst recenzi
2. Pro nenáročné Android tabletyLenovo M10 Plus ZA5T0081CZ Přečíst recenzi
3 další řádky
A další otázka, kolik kč stojí ipad?
Za iPad Air 5 s kapacitou 64 GB zaplatíte 16 490 korun, model s kapacitou 256 GB vás vyjde na 20 990 korun. Pokud byste u 64GB modelu zvolili pouze Wi-Fi konektivitu, vyjde vás iPad Air 64GB Wi-Fi na 16 490 korun, iPad Air 5 64GB Wi-Fi + Celullar stojí 20 990 korun.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Kde koupit pouzity iPad?

Použité iPad | Bazar na Alza.cz.
Navíc, jaký ipad do školy?
iPad Air (2020)

Je to pravděpodobně nejlepší iPad od Applu vůbec, i když jeho vyšší cena nemusí být pro každého. Celkově je to nejlepší studentský tablet pro vysokou školu v naší knize.

Co je to i pád?

iPad je multimediální počítač typu tablet (nikoli Tablet PC) od společnosti Apple. Používá operační systém iOS od Apple a lze ho použít k práci s různými multimediální formáty včetně novin, časopisů, knih, učebnic, fotografií, videí, hudby, textových dokumentů, tabulek a videoher.
Co je to Cellular?
Cellular neboli 3G je interneto od operatora :) to znamena, že si poridis u nejakejho operatora sim kartu a mesicnecsi budes platit internet. Diky tomu se muzes pripojit kdekoliv k internetu kde bude k dispozici signal daneho operatora.

Co je to iPhone?

iPhone (výslovnost [ˈaifəun]) je smartphone společnosti Apple, který svou popularitou definoval celou kategorii chytrých mobilních telefonů.

By Gillead Aoosaf

Similar articles

Jak se vzdělávat v IT? :: Jak zjistím jaký mám iPad?
Užitečné odkazy