Domovská stránka > C > Co Je Portu Cz?

Co je portu CZ?

Co je Portu

Jde o automatizovanou investiční platformu. Podle úvodního dotazníku – podobně jako v bance – vyhodnotí míru rizika, kterou nejspíše snesete a podle ní vám vytvoří portfolio na míru. Do něj pak investuje prostředky, které vy do Portu posíláte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit číslo portu?

Po stisknutí kláves Windows + R klikněte na tlačítko OK. Můžete zadat číslo portu i adresu telnetu.

Kolik se dá vydělat na Zonky?

investiční strategie dle ratingových kategoriíí A** 3,99% (bezpečné, ale moc nevyděláte) až D 19,99% (velmi rizikové, ale můžete slušně vydělat), množství držených participací, výše hodnoty držené participace (200 Kč až 5 000 Kč – nově i více) až po délku splácení jednotlivých participací (min.
Můžete se také zeptat, kdo je majitel zonky?
Vlastníkem Zonky je česká investiční skupina PPF miliardáře Petra Kellnera. Zonky, resp. Benxy s.r.o. se k 1. prosinci 2021 sloučí s bankou Air Bank a.s. K počátku roku 2020 Zonky zprostředkovalo půjčky v hodnotě přes 10 miliard korun a zároveň spravuje portfolio desetitisícům investorů.

Navíc, jak investovat do zlata?

Investiční zlato můžete nakoupit nejen v mincovnách a autorizovaných obchodech (zejména v Praze či Brně), ale také na e-shopech. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, mince a slitky vždy pořizujte od ověřených obchodníků, kteří mají s prodejem zlatých mincí i zlata samotného dlouhodobé zkušenosti.
Jak fungují investice?
Základem úspěšného investování je takzvaná diverzifikace, tedy rozklad rizika. Když kupujete přímo akcie, sázíte na jednu konkrétní firmu. V podílovém fondu si koupíte akcie desítek nebo i stovek firem a k tomu třeba státní dluhopisy. Záleží na tom, jak je fond postavený – zda jde o akciový, smíšený nebo dluhopisový.

Související článek

Jaký je číselný rozsah portu pro známé služby well known ports )?

Známé porty jsou rozděleny do tří skupin.

Když to vezmeme v úvahu, jak zrušit účet mintos?

O zrušení účtu můžete kdykoli požádat tak, že nám zašlete žádost o zrušení účtu. Nezapomeňte uvést e-mailovou adresu, která je zaregistrovaná s Vaším účtem Mintos, a Vaše číslo investora (ID).
Pokud jde o toto, jak funguje bondster?
Jak Bondster funguje

V praxi to funguje jednoduše tak, že žadatel si půjčí peníze od ověřeného poskytovatele úvěrů (za úvěr ručí například nemovitostí.) Poskytovatel nabídne úvěr k investici na Bondsteru. Investor si na Bondsteru vybere úvěr a investuje do něj.

Jak nastavit Autoinvest Bondster?

Po přihlášení do vašeho účtu v sekci autoinvest prostřednictvím tlačítka ZALOŽIT NOVÝ AUTOINVEST. Ve vyběhnuvším formuláři pak zadáte jednotlivé parametry, podle kterých bude autoinvest vyhledávat konkrétní půjčky a do nich odpovídajícím způsobem investovat.
Jak zdanit příjmy Bondster?
Na Bondster nicméně poplatky v EUR půjčkách nemáme žádné a v CZK půjčkách pouhé 1 % ročně. Typ úvěru „Participace" bude daněn podle § 10 ZDP – ostatní příjmy. V rámci tohoto druhu příjmu je příjemné, že už můžete započítat všechny náklady na investici do půjčky včetně samotné investice do participace.

Jak zdanit Revolut?

Revolut zobrazuje srážkovou daň u zdroje, tj. zdanění v zemi emtinta cenného papíru. Pokud jste český daňový rezident, musíte takové příjmy uvést ve svém přiznání a zahraniční sraženou daň započíst - viz odpovědi výše. Limit 100 000 Kč je limit příjmů, nikoliv zisků.

By Ebba

Similar articles

Proč se tvoří normy? :: Jak se daní P2P?
Užitečné odkazy