Domovská stránka > C > Co Je V Baleni Apple Watch?

Co je v baleni Apple Watch?

Obsah balení

Jednu s řemínkem a druhou s hodinkami a nabíječkou. Přesněji jen nabíjecím kabelem. Nově je, díky podpoře rychlonabíjení, v krabici kabel s USB C koncovkou. Velice pravděpodobně tedy budete potřebovat nový 20W nabíjecí adaptér, který Apple loni začal prodávat po boku iPhonu 12.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je Apple tak úspěšný?

Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

Jaké chytré hodinky 2021?

1) Celkově nejlepší chytré hodinky
  • Samsung Galaxy Watch Active2.
  • Samsung Galaxy Watch Active.
  • Amazfit GTR 3 Pro.
  • Garmin Venu Sq.
  • Fitbit Versa 3.
  • Huawei Watch GT 2 Pro.
  • Honor MagicWatch 2.
  • TicWatch E3.
Jak dlouho vydrží chytré hodinky?
Výrobce udává až 14 dní na jedno nabití, v praxi ovšem počítejte spíše s 8 dny. Hodinky pracují s Androidem 5.0 a novějším a nechybí GPS, GLONASS, Bluetooth 5.0, akcelerometr, barometr, kompas, senzor okolního světla, senzor srdeční frekvence a mnoho dalšího.

Jak spárovat watch?

Spárování s Androidem. Chytré hodinky zapněte a z nabídky menu přejděte do sekce Bluetooth, kde by měly být vidět ostatní zařízení s aktivním Bluetooth připojením. V případě, že tomu tak není, stačí přepnout z „Off" na „On". Nyní budou vaše hodinky skrz Bluetooth viditelné i pro váš telefon.
Proč mi nejdou spárovat hodinky s telefonem?
řešení je vybít hodinky a zapínat tlačítkem až nepůjdou zapnou vůbec. Pak připojit hodinky na nabíječku a mělo by se zobrazit datum 01/01 a 09:00 hod. Tím se hodinky restartují do továrního nastavení a půjdou párovat. Po spárování doporučuji aktualizovat FW přes aplikaci iGET GO.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

A jak rozjet hodinky?

Spárování

Nyní na chytrém telefonu spusťte Bluetooth, který umožní bezdrátovou komunikaci mezi chytrými hodinkami a smartphonem (někdy je vyžadována také aktivace GPS). Dále postupujeme dle instrukcí zobrazených mobilní aplikací nebo samotnými chytrými hodinkami.
A další otázka, jak zapnout hodinky smart watch?
Stiskněte a podržte tlačítko Power po dobu 3 sekund pro zapnutí / vypnutí SmartWatch. 2. Stiskněte tlačítko Power pro vstup domovskou obrazovku. Chcete-li nabít SmartWatch, zapojte USB kabel do USB nabíječky nebo portu počítače; druhý konec kabelu spojte se vstupem napájení ve SmartWatch (jak je zobrazeno).

Někdo se také může ptát, jak zapnout hodinky smart bracelet?

Funkci zapnete krátkým stisknutím dotykového tlačítka na náramku, dlouhým stisknutím dotykového tlačítka se zapne / vypne.
Někdo se také může ptát, jak si zapnout hodinky?
Jak chytré hodinky zapnout a vypnout
  1. Zapněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Vypněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se na displeji nezobrazí nabídka možností. Stiskněte Vypnout.

Někdo se také může ptát, jak si vybrat pánské hodinky?

Pánské hodinky
  1. Hodinky vybírejte s ohledem na účel jejich používání.
  2. Klasické hodinky zvolte pro každodenní nošení.
  3. Muži zpravidla ocení bohatou funkční výbavu hodinek.
  4. Zohledněte rovněž technické parametry hodinek.
  5. Design hodinek by měl odrážet osobnost jejich nositele.

By Rior Khn

Similar articles

Jakou funkci vrstvy 2 provádí router? :: Jak vybrat chytré hodinky Samsung?
Užitečné odkazy