Domovská stránka > C > Co To Je Sugestivní?

Co to je sugestivní?

Sugestivní otázka (též návodná) je otázka, která v tázací formě vyjadřuje určitý postoj řečníka k tomu, na co se ptá. Tazatel tak do otázky – zjevně či skrytě – vkládá požadovanou odpověď.

Přečtěte si více

Co jsou konvenční zbraně?

Konvenční zbraň je taková zbraň, která neobsahuje toxické, chemické složky nebo nepatří mezi jaderné zbraně. Toto označení vlastně označuje arzenál zbraní, který existoval před tím, než se ostatní kategorie zbraní významně vyvinuly a rozšířily ve 20. století.
Co je to konvenční pečení?
Konvenční pečení je klasický způsob pečení za pomoci horního a dolního topného tělesa.

Co je to bezelstný?

bezelstný příd. nenáchylný ke lži , klamání ap .
Někdo se také může ptát, co obsahovala prosincová ústava?
Tvořilo ji 7 zákonů, vymezujících zákonodárnou pravomoc Říšské rady, katalog základních práv občana, zřízení říšského soudu, nezávislost soudů, postavení císaře a vlastní vyrovnávací zákon. Platila do zániku Rakousko-uherské monarchie.

Co je to preambule?

,,Úvodní část, formule (zpravidla slavnostní) obsahující obecnou, zásadní charakteristiku" - tak hovoří naučný slovník o preambuli. Preambule často vystihuje právě ony charakteristické, typické znaky národa, který se takto prezentuje.
Když to vezmeme v úvahu, jak se jmenuje náš nejvyšší zákon?
V České republice je ústava polylegální, neboť je brána jako celý ústavní pořádek, vlastní Ústavou je ale jen ústavní zákon č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky.

Co je to rigidní vinyl?

Označení RIGID nesou právě vinylové podlahy, které mají SPC nosnou desku (jádro). Díky tomu jsou takové podlahy velmi pevné, odolné, stabilní, rozměrově stálé a vodotěsné. Rigidní SPC vinylové podlahy jsou díky svým vlastnostem vhodné do domácností, komerčních a průmyslových prostor.
Čím řezat vinyl Rigid?
Vinyl lze řezat speciální řezačkou, stolní či přímočarou pilou nebo ruční pilou na dřevo, ale vystačíte si i s podlahářským nožem. Pokud budete dílce pokládat bez fixace, doporučujeme alespoň první řadu fixovat k podkladu oboustrannou lepicí páskou.

Kolik je vitální kapacita plic?

Pohybuje se od pěti litrů u žen po 5,6 litru u mužů. Sportovci mohou dosahovat až sedmi litrů. Je ovlivněna mnoha faktory, jako jsou věk, pohlaví, velikost, trénovanost, ale i předchozí nemoci plic a životní styl člověka. Vitální kapacitu plic můžete ovlivnit tím, jak dýcháte, posilováním dýchacích svalů a cvičením.

By Sev

Jaké je synonymum ke slovu synonymum? :: Co to je vitální?
Užitečné odkazy