Domovská stránka > C > Co To Je Vitální?

Co to je vitální?

vitální kapacita plic = maximální množství vzduchu , které je možno vydechnout po maximálním nadechnutí ; vitální funkce = nezbytné k životu ( např . dýchání , krevní oběh ) ; vitálně přísl.

Přečtěte si více

Co je to Sugestibilita?

Sugestibilita je schopnost podléhat sugesci. Stejně jako různí lidé mají různou schopnost sugesce, je také každý člověk jinak sugestibilní. Sugestibilita závisí do značné míry na prostředí, sugestibilitu podporuje strach, snížená pozornost, únava, nemoc, panika, osvětlení a celá řada dalších okolností.
Když to vezmeme v úvahu, co to je konvenční?
Slovo konvenční má v češtině vícero významů, přičemž mezi nejčastější patří „sjednaný, dohodnutý, smluvní", tedy takový, na němž se shodne dostatečné množství jednotlivců a položí tím konvenci, tedy dohodu nebo úmluvu.

Co je to Oktrojovaná ústava?

Vnucená ústava, pøijatá rozhodnutím panovníka bez schválení parlamentem èi obdobným orgánem.
Navíc, co je to rigidní podlaha?
Rigidní podlahy SPC znamená pevné podlahy. Jednou ze složek nosné desky je minerál - kámen pro větší odolnost a stabilitu podlahy. Nová generace SPC rigidních vinylových podlah nabízí integrovanou akusticky izolační podložku, která si poradí s drobnými nerovnostmi, pevnější zámkové spoje oproti klasickým LVT podlahám.

A co znamená slovo vitalita?

Schopnost døeviny udržovat a obnovovat své životní funkce v mìnících se podmínkách životního prostøedí.
Co to je vitální kapacita plic?
Vitální kapacita je maximální množství vzduchu, které lze nadechnout nebo vydechnout. Můžete si to sami hned vyzkoušet. Zkuste se nadechnout co nejvíc to jde a potom usilovně vydechnout. Vzduch, který jste si právě vyměnili s okolím odpovídá vitální kapacitě Vašich plic.

Co je to vitální funkce?

Vědomí, dýchání a krevní oběh.
Co je to generalizace?
Generalizace (z lat. generalis, všeobecný, od genus, rod) znamená zobecnění nebo zobecňování. Nejčastěji znamená, že se vlastnosti, zjištěné u jistého počtu prvků nějaké množiny, generalizací přisoudí všem jejím prvkům.

Co to je regrese?

Slova regrese pochází z latinského Regressus: návrat, pokles, ústup. Dalším výkladem pojmu regrese může být řízené vzpomínání, kdy se pacient pod vedením terapeuta vrací do minulosti, vybavuje si potlačené vzpomínky a tak se vyrovnává s minulými traumaty a negativními zkušenostmi.

By Sammy

Co to je sugestivní? :: Co znamená slovo info?
Užitečné odkazy