Domovská stránka > J > Jak Zálohovat Whatsapp?

Jak zálohovat WhatsApp?

Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zálohovat licenci Office?

Ke spuštění programu je nutné oprávnění správce. V dolní části okna se nachází tlačítko zálohování Office. Pokud chcete zálohovat systém Windows, otevřete připravený program.

Následně, co zálohovat?

Nejběžnější datová úložiště
  • Optická média (CD, DVD, Blu-ray) Klasický způsob uložení dat.
  • Externí disky (připojení přes USB/eSATA/FireWire/LAN) Vhodné pro častější zálohování velkých objemů dat.
  • USB flash disky. Relativně odolné a skladné médium.
  • Internetová úložiště (Dropbox, Google Drive, iCloud)
Co to je záloha?
Záloha v kontextu ekonomie je peněžní částka hrazená před celkovým vyúčtováním platby za dodané zboží nebo před dodáním poskytnuté služby.

Na co všechno lze v souvislosti s počítačem ukládat data?

1) Je přímo v počítači, když ho kupujeme, ukládají se na něj všechny věci/data (texty, fotky, videa,). 2) Jde o snadno vyjímatelnou paměť, která se nejčastěji využívá na přenos dat mezi PC a notebooky.
Lidé se také ptají, jak vytvořit zálohu pc?
Klepněte na tlačítko Start, do pole Zahájit hledání zadejte zálohování a potom v seznamu programy klepněte na tlačítko zálohování a obnovení . Ve skupinovém rámečku Zálohovat soubory nebo celý počítačklepněte na tlačítko Zálohovat soubory . Vyberte, kam chcete uložit soubor zálohy a potom klepněte na tlačítko Další.

Související článek

Jak zálohovat na Google Drive?

Existují možnosti pro další složky v počítači, které můžete přidat na Disk a zálohovat do Fotek.

Jak zálohovat data ve Windows 10?

Historii souborů můžete použít k zálohování na externí jednotku nebo do umístění v síti. Vyberte Start> Nastavení > Update & Security> Backup> Add a drive (Přidat jednotku) a pak zvolte externí jednotku nebo síťové umístění záloh.
Jak zálohovat počítač na pevný disk?
Do okna vyhledávání napište [Nastavení zálohování]① a pak klikněte na [Otevřít]②. Vyberte možnost [Přidat jednotku]③ a pak vyberte jednotku, kterou chcete používat k zálohování svých souborů④. Pokud chcete zálohovat své soubory na externí zařízení, ujistěte se, že je toto zařízení připojené.

Jak stáhnout data z telefonu?

K telefonu stačí připojit OTG kabel – na jedné straně zpravidla micro USB nebo USB-C a na druhé samice USB A konektoru. K němu následně připojíte myš od počítače a na displeji se zobrazí kurzor. Svá data můžete zálohovat buď do cloudu, stejně jako byste to udělali za předpokladu, že by telefon standardně fungoval.
Lidé se také ptají, co to je archivace?
Archivace je proces střednědobého až dlouhodobého uchování analogových a digitálních dokumentů.

Pokud jde o toto, jak zálohovat data v telefonu?

Zálohu na Disk provedete jednoduše v nastavení zálohování, přičemž Google zálohuje zejména kontakty, fotky a videa, data aplikací a pak třeba i historii volání nebo zprávy SMS. Zálohy máte potom přehledně rozložené v aplikaci Disk Google.

By Rita Pantuso

Similar articles

Jak chránit svůj počítač? :: Jak ukladat data?
Užitečné odkazy