Domovská stránka > J > Jak Najit Sluchátka Iphone?

Jak najit sluchátka iPhone?

Zobrazení AirPodů v aplikaci Najít
  1. Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, nebo macOS.
  2. Otevřete aplikaci Najít.
  3. Vyberte kartu Zařízení.
  4. Vyberte svá sluchátka AirPods. Pod každým zařízením uvidíte buď polohu, nebo text „Poloha nezjištěna“.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co se stane když Resetuju iPhone?

Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.
Lidé se také ptají, jak zjistit neci apple id?
Na stránce vašeho účtu Apple ID v části zařízení najdete všechna zařízení, na kterých jste aktuálně přihlášeni pomocí vašeho Apple ID, včetně zařízení Android, konzolí a chytrých televizorů: Přihlaste se k appleid.apple.com,* poté zvolte Zařízení.

A jak zjistit stáří telefonu iphone?

V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku "omezená záruka", v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.
Následně, kdy bude ios 15 na iphone 8?
Datum vydání iOS 15

Nový operační systém iOS 15 vyjde společně s iPadOS 15 a WatchOS 8 na podzim 2021.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak dlouho bude fungovat iPhone 6S?

Pokud hovoříme o řadě iPhone 6s, jde o kousky představené v září 2015, tedy před více než pěti lety. Jejich podpora tak ze strany Applu dosáhne na téměř 6 let. Jen o něco málo mladší je první iPhone SE z března 2016. V jeho případě tak Apple udrží podporu minimálně 5 let.
Které iPhony dostanou iOS 16?
Jak uvádí Apple na oficiálních stránkách, iOS 16 bude dostupný pro iPhone 8 a všechny novější kousky. Podpora Applu je i nadále nadprůměrná, ačkoliv se všech nových funkcí nemusí dočkat nejstarší kousky.

Jak udělat iOS 15?

Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
Navíc, jak dlouho trva aktualizace softwaru iphone?
Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.

Jak funguje iPhone?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

By Sarnoff Aardema

Similar articles

Co je proti pocení? :: Co je to vstupní a výstupní zařízení?
Užitečné odkazy