Domovská stránka > K > Kdy Vychazi Ipad Air?

Kdy vychazi iPad Air?

Objednávky začínají 11. března ve 14:00. V prodeji od 18. března.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho se nabíjí iPad?

V závislosti na modelu trvá nabíjení telefonu 2,5 až 3 hodiny. Způsob nabíjení není vždy konstantní, protože baterie nemají rády úplné vybití nebo nabití. Režim pomalého nabíjení nastane, když baterie dosáhne 80 % svého nabití. Režim snižuje nabíjecí proud.

Pokud jde o toto, kdy bude dostupny ipad 2021?

Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště.
Jaký je nejlepší iPad?
Nejlepší základní iPad – iPad 10.2″ (2021)

Schopný a nečekaně dostupný iPad – i tak můžeme charakterizovat iPad 10.2 (2021). Nečekej sice větší upgrade oproti předchozímu modelu, ale s novým 12MPx ultraširokým selfie foťákem si užiješ videohovory v mnohem lepší kvalitě.

Kdy bude nový iPad pro?

Apple v roce 2022: Nový iPhone už na jaře a očekávaná revoluce. Mini-LED displej dostane i 11" model iPadu Pro.
Kdy bude dostupný iPad Air 2020?
Poslední verze iPadu Air je tu s námi od 15. září 2020, tedy necelých 17 měsíců.

Související článek

Proč si koupit iPad?

Ovládání na iPadu je snadné. Pro co nejlepší uživatelský zážitek jsou hardware a software dokonale sladěny. Do aplikace Přechod můžete přenést data ze starého zařízení.

Kdy vyjde iPad 2022?

Bezdrátová technologie MagSafe

Tato technologie by však měla přinést také změnu materiálu a záda by měla být nově skleněná. Dále se v novém zařízení dočkáme konektoru USB-C nebo rozpoznávání obličeje Face ID. Premiéru iPadu Pro (2022) následně očekáváme někdy na podzim letošního roku.
Když to vezmeme v úvahu, jaký ipad do školy?
iPad Air (2020)

Je to pravděpodobně nejlepší iPad od Applu vůbec, i když jeho vyšší cena nemusí být pro každého. Celkově je to nejlepší studentský tablet pro vysokou školu v naší knize.

Kdy vyjde iPhone 14?

Oním "Dnem D", kdy budou představeny nové iPhony 14, by se mělo stát 13. září, tedy druhé úterý v měsíci, a ačkoliv to oficiálně potvrzeno nebylo, dává to docela smysl. Apple své akce již tradičně pořádá v úterý a datum 13. září vypadá poměrně sympaticky.
Kolik stojí iPad Apple?
Aktuálně nejlevnějším produktem v této kategorii je iPad 10.2 64GB WiFi Vesmírně Šedý 2021, který stojí 9 329 Kč vč. DPH.

Navíc, jaký je rozdíl mezi ipad a ipad air?

iPad Pro má čtyři reproduktory, zatímco Air „jen" dva. Pro se odemyká pomocí FaceID, u Airu najdete Touch ID nově schované do zapínacího tlačítka. A největší rozdíl je ve fotoaparátech. Zatímco Pro má 3 objektivy a k tomu LiDAR, Air si vystačí s jedním.

By Ossie Koritko

Similar articles

Jaký iPad pro studenty? :: Co je nového Windows 11?
Užitečné odkazy