Domovská stránka > C > Co Je Nového Windows 11?

Co je nového Windows 11?

Windows 11 jsou opravdu jen vylepšením starších Windows 10. Přináší přepracované prostředí, některé nové funkce, vyšší stabilitu a vyšší úroveň zabezpečení. Na druhou stranu toto klidně mohl zahrnovat jen upgrade Windows 10.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co je Windows 10 20H2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou.
Následně, kdy vyjde windows 10 21h2?
Ještě před koncem října jste si mohli nainstalovat Windows 10 verze 21H2. To ale platilo jen v případě, že jste se přidali do programu Windows Insider. Teď už si nové vydání Desítek oficiálně nainstaluje kdokoli, protože fáze testování November 2021 Update byla zakončena a Microsoft odklepnul vydání.

Jak Aktualizovat na 21H2?

Před aktualizací na Windows 10 verze 21H2 pomocí balíčku povolení musíte používat Windows 10, verzi 2004, 20H2 nebo 21H1. Před použitím této aktualizace musíte mít nainstalované následující předpoklady: Servicing stack update for Windows 10, version 2004: Sept or a later servicing stack update.
Jak ručně nainstalovat aktualizace Windows 10?
Pokud chcete ručně vyhledat nejnovější doporučené aktualizace na zařízení s Windows 10, vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizovat & zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Když to vezmeme v úvahu, v čem je windows 11 lepší než windows 10?

Windows 11 je zřejmě nejlepším systémem pro hry nejen díky podpoře DirectX 12 Ultimate. Dokáží také lépe využít moderní monitory s podporou HDR a vy tedy dostanete lepší obraz. Hry se budou díky technologii DirectStorage rychleji načítat.
Co nového přinesou Windows 11 oproti Windows 10?
Změn je mnoho. Nový design se aplikuje v hlavních částech systému a změny se dotknou i Start Menu. Po dlouhé éře dlaždic přechází i Microsoft na widgety, které dostanou vlastní centrum se zprávami z různých oblastí. Ani hráči nepřijdou zkrátka, čekají nás funkce jako DirectX 12 Ultimate, Auto-HDR nebo Direct Storage.

V čem je lepší Windows 11?

To je výborné zejména pro velké monitory. Windows 11 si také konečně pamatují umístění aplikací při práci na více displejích a třeba při odpojení externího monitoru nedojde k jejich přeházení. Nový systém bude bezpečnější. Microsoft sice bude vydávat aktualizace i pro Desítky, ale Jedenáctky budou mít logicky přednost.
A další otázka, jak dlouho trvá aktualizace windows 10 20h2?
Proces upgradování obvykle trvá 90 minut nebo méně, ale vzácně existují i systémy (obvykle starší nebo pomalejší), kde proces upgradování může trvat déle, než se obvykle očekává.

Někdo se také může ptát, jaká je aktuální verze windows 10?

Poslední přišla v říjnu: počítače se systémem Windows 10 20H2 jsou nyní v nejnovější verzi. Uživatelé, kteří nesledují aktualizace pravidelně, by si měli vždy pohlídat konec servisního období pro sestavu Windows, kterou používají. Po skončení podpory už nejsou k dispozici žádné aktualizace zabezpečení.

By Hyps Vonruden

Similar articles

Kdy vychazi iPad Air? :: Jak aktualizovat Windows Vista na Windows 10?
Užitečné odkazy