Domovská stránka > K > Kolik Stojí E-Knihy?

Kolik stojí e-knihy?

Prodejní cena e-knihy je 139 korun.

Z toho tvoří 21 procent DPH, to je 24 korun. "Česká legislativa nepovažuje e-knihu za knihu, a proto ji daní v základní sazbě," vysvětluje nakladatelka.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Následně, co podporuje kindle?

Knihy ihned ke čtení pomocí Wi-Fi

Stačí si vybrat knihu v jednom z podporovaných formátů Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC nativně, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP skrze konverzi. Kindle podporuje zobrazení českých znaků ve všech formátech knih.
Jaký formát používá Kindle?
Amazon Kindle – podporované formáty

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT.

A další otázka, jaký formát kindle?

Kindle standardně podporuje formáty MOBI, PRC, PDF, TXT a TPZ a samozřejmě svůj DRM podporující formát AZW.
Jak se pouziva ctecka knih?
E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak dostat e knihu do ctecky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)
Jak zapnout PocketBook?
Pro zapnutí zařízení stiskněte a po dobu několika sekund přidržte tlačítko On/Off (Zap/Vyp), dokud se neobjeví logo spouštění. Je-li zařízení připraveno k provozu, obraz se v závislosti na nastavení změní na hlavní nabídku nebo na poslední otevřenou knihu (Nastavení > Při spuštění, otevřít).

Jak zavrit knihu v Kindle?

K probuzení čtečky použijte spouštěcí tlačítko. Pokud chcete Kindle úplně vypnout (např. v letadle nebo při delší nečinnosti nebo při převážení), stiskněte spouštěcí tlačítko a podržte jej zhruba 5-6 vteřin, dokud nezmizí vše z displeje. Poté tlačítko pusťte.
Jak zapnout Kindle?
Nejprve vyzkoušejte standardní proceduru restartování. Stiskněte tlačítko pro zapnutí přibližně na šest sekund, dokud nezmizí obsah displeje. Následně opět krátce stiskněte tlačítko pro zapnutí a Kindle by se měl znovu zprovoznit.

Jak nabít čtečku Kindle?

Kindle nabíjejte připojením přiloženého USB kabelu k vašemu PC. Na displeji se objeví obrázek blesku a informace o nabíjení čtečky. Pokud se čtečka nabíjí, dioda svítí oranžově. Pokud je čtečka nabitá, dioda svítí zeleně.

By Nichy Minakshi

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Co znamená komprese souborů? :: Co to je Kindle?
Užitečné odkazy