Domovská stránka > J > Jak Nastavit Cenu Za Proklik?

Jak nastavit cenu za proklik?

Kde a jak nejlépe nastavit ceny za proklik

Osobně doporučuji nastavit v administraci pro důležité kategorie alespoň o 50 % vyšší cenu, než je minimum. Zvýšení nákladů se vykompenzuje častějším zařazením vašich produktů mezi kvalitní obchody (Heureka vybírá 3 ke každému produktu) a tím i vyšším počtem objednávek.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Lidé se také ptají, co je obsahová inzertní síť?

Skupina více než dvou milionů webů, videí a aplikací, kde se mohou zobrazovat vaše reklamy. Weby v Obsahové síti oslovují více než 90 % uživatelů internetu na celém světě.
Následně, co je to obsahová reklama?
Reklamy v obsahové síti se automaticky zobrazují ve formě bannerů (jde o text či kombinaci obrázku a textu) na webových stránkách, se kterými se pojí vybraná klíčová slova a souvisí s jeho obsahem.

Co je to bannerová reklama?

Banner (anglicky „prapor", „plakát", česky se někdy označuje jako reklamní proužek) je druh reklamy používaný na WWW stránkách, či v softwarových aplikacích. Jedná se o zpravidla obdélníkový obrázek či animaci, případně interaktivní grafiku zobrazenou nejčastěji poblíž okraje obrazovky.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypočítat cpa?
Průměrná cena za akci (CPA) se počítá vydělením celkových nákladů na konverze celkovým počtem konverzí. Pokud například určitá reklama získá 2 konverze, jednu za 40 Kč a druhou za 80 Kč, bude průměrná CPA za tyto konverze činit 60 Kč.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak zjistit Vyhledávanost klíčových slov?

Jak zjistit hledanost na Seznamu

Na hlavní straně upřete pozornost na menu a přes Nástroje -> Návrh klíčových slov se prokliknete přesně tam, kam potřebujete. Opět máte možnost zjišťovat další návrhy k jednotlivým klíčovým slovům. Vás ale bude zajímat pravá část stránky s nadpisem Vybraná klíčová slova.
Jak najít klíčová slova?
Jak získat hledanost klíčových slov

V Česku dominují vyhledávače Google a Seznam, přičemž Google drží majoritu. Pro získání hledaností z obou těchto vyhledávačů můžete použít jejich interní nástroje: Sklik Návrh klíčových slov. Google Keyword Planner.

Jak stanovit klíčová slova?

Čím lépe budete umět klíčová slova formulovat, tím precizněji budete umět dohledat relevantní dokumenty.
...
Pokud hledáte klíčová slova k textu, který ještě nevznikl, soustřeďte se zejména na:
  1. slova, která vystihují téma;
  2. pojmy z (potenciálního) názvu práce;
  3. pojmy, které jste použili pro vyhledávání související literatury.
Jak nastavit CPC?
Jak určit vhodnou výši nabídek CPC

Když vyberete ruční nabídky CPC, bude automaticky nastavena výchozí max. CPC. Tuto hodnotu můžete změnit na maximální výši CPC, která vám vyhovuje, a pak sledovat, kolik kliknutí budou reklamy získávat a zda tato kliknutí povedou ke skutečným obchodním výsledkům na vašem webu.

Někdo se také může ptát, kolik stojí sklik?

Cena za proklik

Své investice nastavujete v administračním rozhraní. Cena začíná na 0,50 Kč za proklik. Reálná hodnota prokliku pak záleží na míře konkurence v segmentu, ve kterém podnikáte, atraktivitě inzerátu, kterým potenciální zákazníky oslovujete, a na pozici, kde se váš inzerát zobrazuje.

By Moneta Loncaric

Similar articles

Jaké CTR je dobré? :: Jaká je dobrá míra prokliku?
Užitečné odkazy