Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka Ot?

Co znamená zkratka ot?

Význam: OT - anglická zkratka pro "off topic" - neboli česky "mimo téma", oznámení například v internetové diskusi, že příspěvek se neváže k danému tématu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Někdo se také může ptát, co je ict produkt?

Zahraniční obchod s ICT zbožím

Zboží v oblasti informačních a komunikačních technologií je dle OECD definováno jako zboží, jehož hlavní funkcí je uskutečnění nebo umožnění komunikace nebo zpracování informací, včetně jejich přenosu a zobrazení elektronickou cestou.
Co znamená informační a komunikační technologie?
Informační a komunikační technologie, zkráceně ICT (z anglického Information and Communication Technologies), česky též IKT, zahrnují veškeré informační technologie používané pro komunikaci a informatiku (práci s informacemi).

Co je informační aktivum?

Informační aktivum je v informační bezpečnosti cokoliv, co je nutné z pohledu společnosti chránit – může jít o data, zařízení i fyzické systémy.
Co je bezpečnost informaci?
Bezpečnost informací (Information security) je ochrana důvěrnosti, integrity a dostupnosti informací. přístupná v době, kdy je požadují.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Lidé se také ptají, co znamená dostupnost informací?

Dostupnost (Availability) znamená, že data jiné zařízení jsou k dispozici v okamžiku jejich potřeby. Vyjadřuje se v procentech dostupného času. Dostupnost (anglicky Availability) znamená, že data nebo jiné zařízení jsou k dispozici v okamžiku jejích potřeby.
Jaká technologie umožnila průmyslovou revoluci?
Klíčovou roli sehrál též parní stroj, nová výroba železa, a vývoj obráběcích strojů zejména pro textilní průmysl, který byl na čele technologických a organizačních změn. Průmyslová revoluce také vedla k nebývalému růstu populace. Došlo také k zásadním společenským, kulturním a politickým změnám ve většině států světa.

Navíc, co začalo vznikat v první polovině 19. století?

a 19. století. V českých zemích se počátky moderního průmyslu dají vysledovat do časů panování císaře Rudolfa II., kdy se začaly spolu se zárodky moderní vědy objevovat i první průmyslové technologie a myšlení.
Lidé se také ptají, která energie se ke konci 19. století začala využívat?
století, kdy Edmund Cartwright vynalezl první mechanický tkací stav. Průmyslová revoluce probíhala ještě v 19. století, kdy se dokončoval přechod od ruční výroby v manufakturách ke strojní velkovýrobě. Masově se v té době začaly využívat nové zdroje energie, především uhlí (resp.

Čím začala druhá světová válka?

1939. Druhá světová válka začala napadením Polska, bez oficiálního vyhlášení války, Německem. V reakci na tento útok vyhlásily 3. září 1939 Francie a Velká Británie Německu válku, konkrétní pomoc však Polsku, o jehož osudu bylo rozhodnuto během několika dní, neposkytly.

By Pasho Monaldi

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je to chytrá televize? :: Jaký je rozdíl mezi technikou a technologii?
Užitečné odkazy