Domovská stránka > J > Jaká Je Klávesová Zkratka Pro Minimalizaci Všech Aktivních Oken Programu?

Jaká je klávesová zkratka pro minimalizaci všech aktivních oken programu?

Windows + M = Provedete minimalizaci všech otevřených oken na hlavní panel. To znamená, že už nevrátí zpět. Windows + Shift + M = Okna, která jste minimalizovali vrátíte opět na hlavní plochu. Windows + Home = Minimalizujete všechna otevřená okna kromě toho aktuálního.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená zkratka CTRL F?

V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

A co to je task manager?

TaskManager | TaskManager - systém pro správu úkolů a času.
Jak zastavit program?
Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc]. Kliknutím na »Více informací« přepnete Správce úloh do režimu úplného zobrazení. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].

Jak přenastavit klávesové zkratky?

Změna přiřazení klávesy

Připojte klávesnici, kterou chcete konfigurovat. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Centrum myši a klávesnice Microsoft. V zobrazeném seznamu názvů kláves vyberte klávesu, u které chcete změnit přiřazení. V seznamu příkazů klávesy, u které chcete změnit přiřazení, vyberte nějaký příkaz.
Co je to Win na klávesnici?
Klávesa Windows slouží v systému Windows k zobrazení nabídky Start, případně může být použita v kombinaci s jinými klávesami jako modifikační klávesa. V Linuxu se tato klávesa běžně nazývá Super a používá se také jako modifikační klávesa, podobně jako klávesy Ctrl, Alt, Shift či Fn.

Související článek

Co znamená zkratka cis?

Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

Jak udělat F4?

Klávesové zkratky jsou klávesy nebo kombinace kláves, které nabízí alternativní způsob, jak udělat něco, k čemu byste jinak použili myš.
...
Klávesové zkratky pro kopírování a vkládání a další obecné klávesové zkratky.
Stisknutá klávesaAkce
ALT + F4Zavře aktivní položku nebo ukončí aktivní aplikaci.
Můžete se také zeptat, kde je průzkumník souborů?
Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů:
  1. Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start.
  2. Stiskněte klávesu s logem Windows + E.
  3. Vyberte ikonu složky na hlavním panelu.

Pokud jde o toto, jak otevrit umisteni souborů?

(U souborů a složek v rychlém přístupu budete muset kliknout pravým tlačítkem myši (nebo stisknout a přidržet) a před vyjmutím a vložením vybrat Otevřít umístění souboru.)
Jaký souborový manažer?
Hvězdou v hodnocení správců souborů zůstává Total Commander, špičkově vybavený souborový manažer s bohatými možnostmi rozšíření. I další programy z žebříčku ale skvěle plní funkce při práci se soubory a složkami. Jejich výhodou oproti Total Commanderu je, že je můžete legálně používat zcela zdarma.

Někdo se také může ptát, jak nastavit správce zařízení?

Pomocí rozhraní Windows
  1. Klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely.
  2. Klikněte na položku Hardware a zvuk.
  3. Klikněte na odkaz Správce zařízení. Proběhne jedna z následujících akcí: Jste-li přihlášeni pomocí předdefinovaného účtu Administrator, spustí se Správce zařízení.

By Pattin Vivier

Similar articles

Co je to zmocněnec? :: Co je to Správce úloh?
Užitečné odkazy