Domovská stránka > J > Jak Připojit Novou Síťovou Jednotku?

Jak připojit novou síťovou jednotku?

Otevřete Průzkumník souborů, pravým tlačítkem myši klikněte na »Tento počítač« a vyberte »Připojit síťovou jednotku…« V poli jednotka vyberte písmenko například »O:«, pod kterým se má síťová jednotka zobrazovat. Po zadání přihlašovacího jména a hesla uživatele se disk připojí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Jak pripojit síťový disk?

Přejděte na kartu Profil1 a v části Adresář uživatele klikněte na možnost Připojit. Přidělte síťové jednotce písmeno jednotky. Zadejte cestu sdílené složky (nebo složky ve sdílené složce), kterou chcete připojit jako síťovou jednotku. Nastavení uložíte kliknutím na možnost OK.
Jak Připojit síťovou složku?
Připojení síťové jednotky ve Windows10

Rozklikněte Průzkumníka souborů a poté klikněte vlevo na volbu Tento počítač a následně na tlačítko nahoře Připojit síťovou jednotku. Zde vyberte písmeno jednotky a složku, kterou chcete sdílet.

Jak namapovat síťovou jednotku?

Aplikaci Průzkumník souborů otevřete z hlavního panelu nebo z nabídky Start nebo stisknutím kombinace kláves klávesy s logem Windows + E. V levém podokně vyberte Tento počítač. Potom na pásu karet Průzkumníka souborů vyberte Další > Mapovat síťovou jednotku. V seznamu Jednotka vyberte písmeno jednotky.
Následně, co je síťová jednotka?
Jednotka – místní písmeno, pod kterým bude síťová složka po připojení dostupná v systému.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Lidé se také ptají, jak přidat diskovou jednotku?

Pravým tlačítkem myši klepněte na diskovou oblast, do které chcete přidat diskovou jednotku, a vyberte volbu Přidat diskovou jednotku. Při přidávání diskových jednotek do diskové oblasti postupujte podle pokynů průvodce.
Jak odpojit síťovou jednotku?
Odpojení namapované síťové jednotky

Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu namapované jednotky. 3. Klepněte na příkaz Odpojit. Poznámka: Odpojením namapované jednotky odeberete písmeno označující namapovanou jednotku, které jste přiřadili příslušnému sdílenému prostředku.

Jak odstranit síťovou jednotku?

1]Odeberte síťový disk pomocí Průzkumníka souborů
  1. Otevřete Průzkumník souborů
  2. Klikněte na Tento počítač nebo Síť
  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na síťovou jednotku, kterou chcete odebrat.
  4. Vyberte možnost Odpojit a síťový ovladač by měl zmizet.
Jak namapovat Synology disk?
Přístup ze Windows 7/8/10
  1. Úložiště : Vyberte možnost Synology.
  2. Disk : V rozevírací nabídce vyberte písmeno síťové jednotky.
  3. Adresa : Zadejte IP adresu nebo název hostitele zařízení Synology NAS.
  4. Port : Zadejte hodnotu 5006 nebo port stanovený pro službu WebDAV v zařízení Synology NAS .

Lidé se také ptají, jak připojit nás k pc?

NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.

By Paucker Jurgensmeyer

Similar articles

Jak namapovat složku? :: Co dělat když je tiskárna offline?
Užitečné odkazy