Domovská stránka > J > Jak Zvětšit Naskenovanou Fotku?

Jak zvětšit naskenovanou fotku?

V Zoner Photo Studiu jsou například ؘ– v rámci nástroje Změna rozměrů – k dispozici metody supersampling, bikubická, Lanczos, Mitchell aj., s možností současného doostření. Adobe Photoshop má v nabídce metodu nejbližšího bodu, bilineární a bikubickou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zvětšit místo v telefonu?

Mobilní paměť lze zvětšit pomocí flash disku, ale nejsou tak populární jako cloudová úložiště. flash disky lze připojit k telefonu pomocí připojení microusb/usb-c. Můžete na něm sledovat pořad, prohlížet fotografie nebo sledovat film.

Jak zmenšit datovou velikost fotky?

Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size". Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce.
Jak zmenšit velikost fotky Windows 10?
Komprese jednotlivých obrázků
  1. Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru).
  2. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku.
  3. Klikněte na Jenom vybrané obrázky nebo Všechny obrázky v tomto souboru.

Jak zmenšit obrázek pro tisk?

Pokud chcete změnit velikost obrázku, zadejte na kartě Nástroje obrázku – Formát ve skupině Velikost nové rozměry do polí Výška a Šířka. Pokud chcete změnit velikost obrazce nebo jiného objektu, zadejte na kartě Nástroje kreslení – Formát ve skupině Velikost požadované rozměry do polí Výška a Šířka.
Lidé se také ptají, jak oddálit fotografií?
Přiblížení a oddálení fotografie
  1. Dvojím ťuknutím při prohlížení fotografie můžete provést přiblížení. Opětovným dvojím ťuknutím provedete oddálení.
  2. Během prohlížení fotografie můžete pomocí sevření prstů provést přiblížení a pomocí roztažení prstů můžete provést oddálení.

Související článek

Jak změnit profilovou fotku na Messengeru bez Facebooku?

Nejprve si v prohlížeči otevřete kartu profilu. Pokud najedete myší na svůj profilový obrázek, můžete jej aktualizovat v dolní polovině kruhu. Když na ni kliknete, otevře se nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotografií nebo nahrát novou fotografii.

Navíc, jak oriznout fotku na iphone?

Na vašem iPhonu či iPadu (s iOS či iPadOS 13) přejděte do nativní aplikace Fotky. V této aplikaci si najděte a rozklikněte fotografii, kterou chcete oříznout. Po rozkliknutí klepněte vpravo nahoře na Upravit, čímž se přesunete do nástrojů pro editaci. Nyní vpravo dole klepněte na ikonu otočení/oříznutí.
Následně, jak oddalit iphone?
Úprava zvětšení: Poklepejte na displej třemi prsty (po druhém klepnutí je nezvedejte) a potom táhněte nahoru nebo dolů. Můžete také klepnout třikrát třemi prsty a pak přetáhnout jezdec Úroveň zvětšení.

Lidé se také ptají, jak udělat cenzuru na fotce?

Klikněte na „Detekovat obličeje" a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.
Jak přidat rámeček k fotce iPhone?
Úprava fotek pomocí rozšíření na zařízení iOS
  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na fotku.
  2. Klepněte na Upravit a pak na tlačítko Další .
  3. Zobrazí se nabídka, ve které vyberte aplikaci.
  4. Upravte fotku pomocí nástrojů, které rozšíření nabízí.
  5. Až budete s úpravami spokojeni, klikněte na Hotovo.

A další otázka, jak udělat cerno barevnou fotku iphone?

Nejlepší aplikace pro systém iOS pro rozvoj všímavosti

Po importu ezColor převede barevnou fotografii na černobílou. Zde jsou dva nástroje. Jeden z nich je ořezání fotografie a druhý je automatické obarvení části fotografie. Stačí na část fotografie ťuknout prstem a aplikace obarví ty části, které jsou v podobné barvě.

By Gaultiero Roehrich

Similar articles

Jak změnit barvu hlavního panelů? :: Jak snížit rozlišení fotky iPhone?
Užitečné odkazy