Domovská stránka > J > Jak Otevírat Pdf V Chromu?

Jak otevírat PDF v Chromu?

Otevřete nastavení Chrome a přejděte na Ochrana soukromí a zabezpečení. Potom v části Ochrana soukromí přejděte na Nastavení webu. Najděte část Dokumenty PDF (je ve skupině nastavení Další nastavení obsahu) a zapněte přepínač Namísto automatického otevírání souborů PDF v Chromu je stahovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak otevírat soubory RAR?

Existují programy, které lze použít k otevření souboru. Pravděpodobně nejpoužívanějším programem pro otevírání souborů je . Existuje správce souborů. Další oblíbený program, který archivuje soubory. Přípona WinZIP.

Někdo se také může ptát, jak zvetšit ikony na ploše?

Klikněte na plochu pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte), nastavte ukazatel na Zobrazit a pak vyberte Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony. Tip: Ke změně velikosti ikon na ploše můžete použít taky kolečko myši.
Následně, jak vypnout ikony?
Na hlavním panelu klikněte na Start -> „Nastavení„. Poté vyberte „Systém„, vlevo „Oznámení a akce" a vpravo „Vypnout nebo zapnout systémové ikony„. Zde si pak můžete vybrat, které ikony chcete zobrazit.

Jak si změnit ikony na Xiaomi?

Pokud netrváte na výchozí obrazovce od Xiaomi, doporučuji nainstalovat aplikaci Nova Launcher, následně podržet prst na ikoně Pošta – Upravit – kliknout na ikonu – Předdefinované a vybrat si jinou ikonu.
Navíc, jak vytvořit vlastní ikonu složky?
Vytvoření nové ikony nebo kurzoru

RC , jako je například kurzor, můžete kliknout pravým tlačítkem myši na složku kurzor a vybrat možnost Vložit kurzor. V dialogovém okně Vložit prostředekvyberte ikonu nebo kurzor a klikněte na tlačítko Nový. V případě ikon Tato akce vytvoří prostředek ikony s ikonou 32 × 32, 16 Barva.

Související článek

Jak v Chromu obnovit zavřené karty?

Chcete-li v telefonu otevřít aplikaci Chrome, klepněte na ikonu možností vpravo od adresního řádku.

Jak změnit vzhled ikon na ploše Iphone?

Viz Přidávání zkratek na plochu na iPhonu nebo iPadu.
  1. V seznamu Moje zkratky v aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na u zkratky, kterou chcete upravit.
  2. Klepněte na volbu Ikona u názvu zkratky a pak proveďte kterékoli z následujících změn:
  3. Klepnutím na Hotovo provedené změny uložte.
Kde jsou ikony ve Windows 10?
Zkuste si dát pro začátek vlastnosti u knihovny imageres. dll ve složce X:/Windows/System32/, kde X je písmeno vašeho systémového disku. V záložkách vám přibyla navíc karta Icons. Když na ní přejdete, otevře se vám pohled na ikony v této knihovně obsažené.

Jak zmenšit ikony na ploše Win 7?

Upravte velikost ikony pomocí rozevírací nabídky na ploše
  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na ploše a vyberte Zobrazit možnost z rozevírací nabídky.
  2. Vyberte požadovanou volbu: Velké, střední nebo malé ikony. Výchozí možnost je Střední ikony. Plocha bude upravena podle vašeho výběru.
Můžete se také zeptat, jak vrátit ikony na plochu?
Poznámka : Do zásuvky aplikací se dostanete stisknutím tlačítka Launcher, což je klávesa označená malými obdélníky v Dock Apps. 2. Chcete-li umístit aplikaci ze šuplíku na obrazovku plochy, stačí dlouze stisknout požadovanou aplikaci a přetáhnout ji na plochu.

Jak změnit typ dokumentů?

Z nabídky Start vyberte možnost Ovládací panely a v otevřeném okně klikněte na možnost Vzhled a přizpůsobení. V následujícím okně klikněte na volbu Možnosti složky. Dále přepněte na kartu Zobrazení, v rámečku Upřesnit nastavení vyhledejte položku Skrýt příponu souborů známých typů a zrušte u ní zatržení.

By Dercy

Similar articles

Jak si změnit barvu aplikace? :: Jak vratit fotoaparat na plochu Iphone?
Užitečné odkazy