Domovská stránka > J > Jak Na Intranet?

Jak na intranet?

Pro rozběhání intranetu není potřeba registrovat adresu typu www.firma.cz stačí znát jednoduché, obvykle jednoslovní jméno zařízení na kterém je instalován webový server. Bezpečný vzdálený přístup do lokální sítě, tedy i k intranetu, pomocí VPN (virtuální privátní síť) je možný bez omezení.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat intranet?

Intranet by měl vypadat jako komunikační nástroj roku 2020 a odpovídat tomu, na co jsou lidé zvyklí z webových stránek. To platí, pokud jde o vzhled a navigaci. Jako inspirace mohou posloužit nejlepší e-shopy.

Navíc, co to je extranet?

Extranet je označení používané pro specifický případ aplikace mechanismů, přístupů a protokolů uplatňovaných v Internetu (a Intranetu) na množinu spolupracujících ekonomických subjektů. Typickými uživateli Extranetu jsou partneři ekonomického subjektu. Přístup ke zdrojům Extranetu je řízen a kontrolován.
Můžete se také zeptat, co by měl obsahovat intranet?
Intranet má vypadat jako komunikační nástroj roku 2020

Po vizuální i funkční stránce by měl odpovídat tomu, na co jsou lidé zvyklí z webových stránek. Týká se to zejména vzhledu a intuitivní navigace. Inspirací mohou být v tomto směru nejlepší e-shopy.

A jak se dostat na sharepoint?

Když se přihlásíte k Microsoft 365 nebo k webu SharePoint Server vaší organizace, klikněte na navigačním nebo horním panelu spouštěče aplikací na SharePoint nebo Weby. Tak se dostanete na SharePoint. Můžete také kliknout na možnost SharePoint na panelu záhlaví.
Jak se přihlásit do One drive?
Přihlášení k OneDrivu
  1. Přejděte na OneDrive.coma vyberte Přihlásit se v horní části stránky.
  2. Zadejte svůj účet Microsoft (Xbox, Skype, Outlook.com e-mailovou adresu) a vyberte Další.
  3. Zadejte heslo a vyberte Přihlásitse.

Jak se dostat do OneDrive?

V oznamovací oblasti (úplně vpravo na hlavním panelu) vyberte ikonu cloudu OneDrive. , aby se ikona aplikace OneDrive zobrazila. Pokud se tato ikona v oznamovací oblasti nezobrazuje, je možné, že OneDrive neběží. Klikněte na Start, do vyhledávacího pole napište OneDrive a potom vyberte OneDrive ve výsledcích hledání.
Lidé se také ptají, jak se přihlásit do outlooku přes web?
Přejděte na přihlašovací stránku Microsoft 365 nebo na Outlook.com. Zadejte e-mailovou adresu a heslo ke svému účtu. Vyberte Přihlásit se.

Lidé se také ptají, jak přepnout účet na onedrive?

Přidání dalšího účtu pro OneDrive v počítači
  1. Na panelu nabídek Windows hlavního panelu nebo Mac vyberte ikonuOneDrive Cloud.
  2. Vyberte Nápověda a nastavení
  3. V Nastavení vyberte Účet a pak vyberte Přidat účet.
  4. Když se spustí nastavení OneDrivu, zadejte svůj nový účet a pak klikněte na Přihlásit se.
Můžete se také zeptat, kolik stojí onedrive?
OneDrive Standalone 100GB - tato varianta nabízí celkem 100 GB diskového prostoru a zaplatíte za ni 49 korun měsíčně. Microsoft 365 pro jednotlivce - tato varianta nabízí celkem 1 TB diskového prostoru na OneDrivu. Zaplatíte za ni 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně.

Na co je OneDrive?

Nejste si jistí, co je OneDrive? Ve službě OneDrive můžete bezpečně ukládat svoje fotky, soubory a složky na jednom místě, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoliv.

By Judith Krips

Jak nastavit OneDrive na PC? :: Jak na programování?
Užitečné odkazy