Domovská stránka > J > Jak Skryt Nahled Zprávy?

Jak skryt nahled zprávy?

Postupujte následovně:
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Vyberte záložku Oznámení.
  3. Najděte položku Zprávy.
  4. Změňte položku Zobrazovat náhledy na „v odemknutém stavu“ (vypne náhledy na zamčené obrazovce). Možnost „vypnuto“ pro změnu vypne upozornění úplně.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Můžete se také zeptat, jak skryt oznameni na xiaomi?

Jinak nastavení zobrazení obsahu oznámení na odemykací obrazovce je v Nastavení-Zamykací obrazovka a heslo-Rozšířené nastavení-Na obrazovce uzamčení-Zobrazovat všechna oznámení a skrýt jejich obsah.
Kde je uloženo pozadí Windows 10?
Tyto tapety najdete v C:\Users\UŽIVATEL\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes. Na daném místě pak bude soubor nazvaný TranscodedWallpaper (bez přípony), což je původně použitý obrázek. Stačí tedy do názvu doplnit . jpg.

Jak dát obrázek na plochu?

Přejděte na plochu, klikněte na ní pravým tlačítkem myši a z kontextového menu vyberte položku Přizpůsobit. Pak už jen stačí kliknout v novém okně dole na ikonu Pozadí plochy a najít na disku obrázek, který chcete nastavit na pozadí.
Navíc, jak zrušit zamykání počítače?
Přejděte do Konfigurace počítače > Nastavení systému Windows > Šablony pro správu >Ovládací panely > Přizpůsobení U položky Nezobrazovat zamykací obrazovku nastavte Povoleno.

Související článek

Jak zakázat Zprávy Google?

Můžete klepnout na nastavení. V části Oznámení můžete klepnout na položku Oznámení. Pokud chcete dostávat oznámení, zapněte možnost Přijímat oznámení. Chcete-li vypnout všechna oznámení, je třeba vypnout možnost Přijímat oznámení.

A další otázka, co je to windows spotlight?

Windows Spotlight je funkce systému Windows 10, která zobrazuje obrázky z prohlížeče Bing jako pozadí pro přihlašovací nebo zamykací obrazovku. Občas se stane, že Windows Spotlight přestane fungovat a nové obrázky se přestanou načítat.
Následně, jak skrýt oznámení?
Metoda 1: Otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte na možnost Rozpoznávání obličeje, zadejte heslo a vypněte možnost Oznámení zamčené obrazovky. Metoda 2: Přejděte do nabídky Nastavení > Oznámení a vypněte možnost Skrýt obsah oznámení.

Pokud jde o toto, jak vypnout přihlašovací obrazovku?

V levé části editoru přejděte na »Místní počítač – zásady | Konfigurace počítače | Šablony pro správu | Ovládací panely | Přizpůsobení« a v pravé části okna dvojklikem otevřete položku »Nezobrazovat zamykací obrazovku«. V okně »Nezobrazovat zamykací obrazovku« vyberte volbu »Povoleno«.
Co je to adaptivní oznámení?
Pokud oznámení stále nedostáváte včas, může být zapnutá funkce Adaptivní baterie. Pokud používáte Android 9 a vyšší, může tato funkce ovlivnit také oznámení vašeho telefonu, proto jej vypněte a zjistěte, zda vám funguje. Přejděte do Nastavení, vyberte možnost Baterie a potom klepněte na položku Adaptivní baterie.

Někdo se také může ptát, jak odstranit zámek displeje?

Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu
  1. V menu najděte „Zámek displeje": Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Můžete vytvořit několik různých typů kódu zámku telefonu.
  3. Deaktivujte kód zámku telefonu: Stiskněte Žádný.
  4. Dokončete:

By Trilley Breznau

Similar articles

Jak nastavit písmo? :: Jak přesunout data na jiný disk?
Užitečné odkazy