Domovská stránka > K > Kde Najdu Na Instagramu Zadosti O Zprávy?

Kde najdu na Instagramu zadosti o zprávy?

Klepněte a podržte zprávu (Android) nebo přejeďte na zprávě prstem doleva (iPhone). Vyberte Odstranit nebo Přijmout. Klepnutím na Odstranit vše dole ve složce žádostí o zprávu můžete ignorovat všechny žádosti najednou. Když povolíte něčí žádost zprávy, v budoucnu vám zprávy od něj budou chodit přímo do seznamu chatů.

Přečtěte si více

Související článek

Kde najdu heslo IMAP?

Existují 2 odpovědi. Toto je heslo k vaší e-mailové schránce. Pokud ho neznáte, můžete si v administraci zákazníka nastavit nové.

Lidé se také ptají, jak si precist zprávy na instagramu?

Přepněte nejprve telefon do módu letadlo a otevřete ji až poté. Aplikace tak nemá odesílateli jak potvrdit, že zprávu čtete. Jakmile máte dočteno, aplikaci zavřete (ideálně i s vynuceným ukončením v nastavení) a mód letadlo zase můžete zapnout. Internet naběhne a aplikace se připojí, zpráva o přečtení se ale neodešle.
Co znamená Ztisit zprávy na Instagramu?
Klepněte na Skrýt. Klepněte na Ztišit [uživatelské jméno], potom klepněte na Ztišit příspěvky nebo Ztišit příspěvky a příběh. Instagram jim nebude posílat zprávu, že jste je ztišili. Když ztišíte něčí příspěvky, není to totéž, jako kdybyste je přestali sledovat nebo ztišili jejich příběh.

Jak vypnout chat na Instagramu?

Stav aktivity můžete kdykoli zapnout nebo vypnout. Klepnutím na váš profilový obrázek vpravo dole přejděte na váš profil. Vlevo nahoře klepněte na . Klepněte na Soukromí a zabezpečení a pak klepnutím na zrušte zaškrtnutí políčka vedle položky Zobrazit stav aktivity.
A další otázka, jak vypnout zprávy na instagramu?
Na stránce svého profilu klepněte na tlačítko nabídky (tři řádky) v pravém horním rohu obrazovky. Ve vyskakovacím okně vyberte možnost „Nastavení". V sekci „Nastavení" klepněte na „Soukromí". V sekci „Soukromí" klepněte na možnost „Zprávy".

Související článek

Jak zakázat Zprávy Google?

Můžete klepnout na nastavení. V části Oznámení můžete klepnout na položku Oznámení. Pokud chcete dostávat oznámení, zapněte možnost Přijímat oznámení. Chcete-li vypnout všechna oznámení, je třeba vypnout možnost Přijímat oznámení.

Můžete se také zeptat, jak oznacit zprávy na ig jako neprectene?

Postup na mobilu
  1. Klepněte na ikonu Zprávy vpravo nahoře.
  2. Na konverzaci ve vašem seznamu zpráv přejeďte prstem doprava.
  3. Klepněte na Označit jako nepřečtené, nebo Označit jako přečtené.
Co je to DC na Instagramu?
Klepněte na konverzaci, kterou si chcete zobrazit. Příspěvek z kanálu, který posíláte přes Instagram Direct, se zobrazí jen lidem, kteří ho už můžou vidět. Pokud například ve zprávě pošlete příspěvek ze soukromého účtu, bude se zobrazovat jenom lidem, kteří tento účet sledují.

Jak se dostat na začátek chatu?

Klikni na chat s někým, otevře se ti malé okno pro chat vpravo dole, klikni v něm na to ozubené kolečko a vyber možnost zobrazit celou konverzaci.
Jak dát zobrazeno?
Stav „Zobrazeno" Messenger ukáže pouze v případě, že jste na zprávu kliknuli a přečetli ji skrze aplikaci. Pokud se vám zpráva objeví v notifikační liště, můžete si jí číst jak dlouho chcete, ale odesílatel se to nedozví. Nevýhodou je, nové zprávy z notifikace vytlačí ty staré, takže si je už nepřečtete.

Jak zobrazit odebranou zprávu?

Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit. Odstraněním zprávu trvale odeberete ze svého seznamu chatů. Pamatujte, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů člověka, se kterým jste chatovali.

By Mitch

Similar articles

Co se stane kdyz nekoho zablokujete na Instagramu? :: Jak může být dlouhý HDMI kabel?
Užitečné odkazy