Domovská stránka > C > Co Je Jitter Test?

Co je jitter test?

Co je to jitter? Jitter vyjadřuje kolísání rychlosti odezvy, tedy hodnoty ping. Jitter pomáhá diagnostikovat stabilitu internetového připojení. Čím vyšší je hodnota jitter, tím horší je stabilita připojení.

Přečtěte si více

Související článek

Co to je jitter?

V souvislosti s latencí se můžete setkat také s jitterem. Při měření této hodnoty v milisekundách můžete pozorovat nežádoucí kolísání rychlosti odezvy. Pomáhá ukázat, jak stabilní je připojení k internetu.

Jaký by měl být ping?

Ping sledují velmi úzkostlivě hlavně hráči multiplayerových počítačovách her. S vyšším pingem je reakce hráče „zpomalená", a proto je ve velké nevýhodě. Abyste měli šanci uspět, optimální ping pro tyto hry je v rozmezí 0 až 50 ms (milisekund).
Když to vezmeme v úvahu, co ovlivnuje latenci?
Klíčový vliv na latenci má přetížení linky a agregace vašeho internetového připojení. V momentě, kdy linku využíváte pouze vy, může být latence příkladná. Jakmile se však připojí více lidí, může odezva skokově narůst.

Následně, jak snizit pink?

Proto PC na kterém hrajete HRY, připojte pomocí UTP kabelu do routeru do portu LAN 1. Tohle je základní věc kterou by jste měli udělat pro snížení webové webové odezvy (PING).
Proč mám tak vysoký ping?
Vysoký ping může být příčinou pomalého internetového připojení nebo neustále se opakujících lagů.

Související článek

Jak dostat PČR test do tečky?

Jedno nebo více potvrzení jednoho nebo více členů rodiny lze do aplikace nahrát po přihlášení na Očkovací portál občana nebo naskenováním QR kódu z jejich potvrzení. Aplikace se po prvním přihlášení automaticky připojí.

Následně, na čem závisí rychlost internetu?

Rychlost internetu závisí hodně na tom, kolik si za internet jsi ochotný zaplatit. Pak na to může mít vliv různé rušení, pokud jde internet přes wifi síť. A nakonec to samozřejmě může ovlivnit i špatné nastavení modemu nebo routeru.
Jak mám rychlý internet?
Díky speedmeteru můžete provést měření rychlosti internetu ve vaší domácnosti a zjistit tak aktuální rychlost připojení. Při měření se provede i tzv. ping test udávající rychlost spojení mezi dvěma zařízeními připojenými k síti.

A v čem se měří rychlost internetu?

Základní jednotkou přenosové rychlosti je bit za sekundu (bit/s, b/s, nebo anglicky bps = bits per second). Jednotka udává, kolik bitů informace je přeneseno za jednu sekundu. Přenosová kapacita je maximální přenosová rychlost telekomunikačního kanálu, datového spoje nebo připojení.
Jak si změřit ping?
Abyste test provedli, stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do okna »Otevřít« napište „cmd" a stiskněte [Enter]. Otevře se okno s příkazovým řádkem, kam napište příkaz „ping -t google.com" a stiskněte [Enter]. Nechte test běžet několik vteřin a přerušte ho stiskem kombinace kláves [Ctrl] + [C].

Co dělá ping?

Program ping (anglicky Packet InterNet Groper) umožňuje prověřit funkčnost spojení mezi dvěma síťovými rozhraními (počítače, síťová zařízení) v počítačové síti, která používá rodinu protokolů TCP/IP. ping při své činnosti periodicky odesílá IP datagramy a očekává odezvu protistrany.

By Kliment Truka

Similar articles

Jak zjistit Pink? :: Jak vytvořit HTML banner?
Užitečné odkazy