Domovská stránka > J > Jak Zkrátit Odkaz Bitly?

Jak zkrátit odkaz Bitly?

Na adrese Bitly.com je možnost vložit URL adresu pravém horním rohu, ta se Vám zkrátí do formátu bit.ly/xxxxx. Tento formát adresy pak můžete libovolně využívat, odkaz má trvalou platnost. Při jeho prokliknutí je automaticky přesměrován na původní URL adresu, kterou jste zkracovali.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

A co je zkrácený odkaz?

Zkracování URL prakticky

Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu. Dále je možné vytvořit vlastní odkaz (vlastní zkratku), např.
Navíc, jak udělat bít ly odkaz?
Postup je velmi snadný. Přejdeme na stránku bitly.com, do pole Paste a link to shorten it vložíme zkracovanou adresu a klikneme na tlačítko Shorten. Vygeneruje se zkrácená adresa začínající adresou služby bit.ly následovanou unikátním kódem.

Jak upravit URL adresu?

Vpravo v sekci Upravit volitelnou adresu URL klikněte na ikonu Upravit u adresy URL vašeho veřejného profilu. Do textového pole zadejte nebo upravte poslední část nové volitelné adresy URL veřejného profilu. Klikněte na tlačítko Uložit.
Někdo se také může ptát, jak nastavit url adresu?
Nastavení vlastní URL

Přihlaste se do Studia YouTube. Základní informace. V části Adresa URL kanálu klikněte na Nastavit vlastní adresu URL kanálu. Můžete si zvolit navrhovanou adresu URL založenou na názvu vašeho kanálu nebo k ní přidat další písmena či čísla, a přizpůsobit si ji tak přesně podle vašich představ.

Související článek

Jak poznat že se jedná o hypertextový odkaz?

Dvojice definuje hypertextový odkaz.

Jak skrýt Link?

Stačí použít zkracovač – např. goo.gl. Když si na tuto adresu najedete, tak se vám objeví políčko pro zadání URL adresy, kterou chcete zkrátit. Stačí adresu zadat a potvrdit, že nejste robot a kliknout na Shorten URL (česky zkrátit URL).
Někdo se také může ptát, jak skrýt odkaz?
Způsobů jak skrýt odkaz je celá řada. Od těch nejprimitivnějších jako je skrývání textu pod obrázek, stejná barva písma a pozadí přes pokročilejší např. pomocí skriptovacích jazyků až po ty technicky velmi pokročilé.

Jak zjistit kam vede odkaz?

Jedna snadná možnost jak zjistit kam vedou zkrácené adresy je použít unshorten.it, případně si pořídit jejich rozšíření pro prohlížeče (nahoře viz „Browser Extensions"). Stejně jako předchozí funguje unfurlr.com. Stačí zkopírovat zkrácenou adresu a kliknout na Check it.
Následně, co je to url adresa?
Umístění webové stránky nebo souboru na internetu. Adresy URL Googlu jsou například www.google.com, adwords.googleblog.com nebo http://www.google.com/intl/en/privacy. Tak jako budovy a domy mají poštovní adresu, také webové stránky mají jedinečné adresy, pomocí kterých je mohou uživatelé nalézt.

Můžete se také zeptat, jak kopírovat link?

Zkopírujte adresu URL podle svého prohlížeče:
  1. Chrome: Klepněte na adresní řádek. Pod adresním řádkem vedle adresy stránky klepněte na Kopírovat .
  2. Firefox: Podržte adresní řádek a poté klepněte na Kopírovat.

By Greenburg

Similar articles

Jak Kopírovat adresu odkazu? :: Jak se správně fotit na Instagram?
Užitečné odkazy