Domovská stránka > J > Jak Se Správně Fotit Na Instagram?

Jak se správně fotit na Instagram?

Základem focení je především nenápadné pozadí, které dá vyniknout předmětům, které fotíte. Ty by mezi sebou měly mít alespoň malou mezeru. K focení opět využijte denní světlo a celou fotku se snažte dekorovat pouze do jedné barvy s několika odstíny. Foťte seshora a dejte si pozor, aby na fotografii nebyl váš stín.

Přečtěte si více

Související článek

Jak fotit s Xiaomi?

Pokud chcete něco na snímku přiblížit, můžete místo toho použít hlavní snímač. Jedná se o vynikající snímač, který umožňuje oříznutí bez ztráty kvality.

Jak správně fotit portrét?

U klasické portrétní fotografie, zvláště pak té pořízené v exteriéru, je důležité vypíchnout hlavní motiv a naopak potlačit pozadí. Z toho pak vznikne jen kulisa, která nijak neruší ústřední motiv. Jednou ze základních technik, jak separovat pozadí od fotografovaného objektu je použít malou hloubku ostrosti.
Můžete se také zeptat, v čem upravovat fotky na mobilu?
Aplikace na úpravu fotek pro mobil (iPhone i Android)
  • Adobe Lightroom Photo Editor. iOS / Android. Upravujte své fotky jako bloger.
  • VSCO. iOS / Android. Oblíbený nástroj k úpravě fotek i jejich sdílení.
  • HUJI. iOS / Android. Devadesátá léta letí nejen v oblečení, ale i na fotkách.
  • SNAPSEED. iOS / Android.
  • AIRBRUSH. iOS / Android.

Navíc, jakou aplikaci na upravu fotek?

Nejlepší aplikace na úpravu fotek pro iPhone a Android (2022)
  • Nejlepší aplikace na upravování fotek – Snapseed. Snapseed.
  • VSCO. VSCO.
  • Adobe Photoshop Express. Photoshop Express.
  • Aplikace Foodie. Aplikace na upravování fotek Foodie.
  • Adobe Lightroom CC. Platformy: Android i iOS.
  • Adobe Photoshop Fix. Adobe Photoshop Fix.
Můžete se také zeptat, jak upravit fotky ve windows 10?
Úprava fotky

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte „fotky". V seznamu výsledků vyberte Fotky. Pak vyberte fotku, kterou chcete změnit. Začněte tak, že v horní části obrazovky vyberete upravit & vytvořit .

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

Můžete se také zeptat, jaký počítač na úpravu fotografií?

Na základní editaci fotek by vám s trochou trpělivosti měl stačit i dvoujádrový procesor s výkonem okolo 2 GHz. Dobrým zástupcem této kategorie jsou procesory Intel i3 od 7. generace nebo řada AMD A9. Na opačném konci stojí procesory Intel i7 nebo i9 a jejich protějšky z dílny AMD – řada Ryzen 7 nebo A10.
Pokud jde o toto, jak odstranit smajlíky z fotky?
Aplikace TouchRetouch vám umožní jednoduchým způsobem odstranit z fotografií věci, které tam nechcete (cizí osoby, předměty,). Stačí inkriminovanou oblast obkroužit prstem a aplikace v tomto místě pozadí automaticky dopočítá podle okolí (s podobnou funkcí přišel před časem také grafický editor Photoshop).

Když to vezmeme v úvahu, jak vymazat lidi z fotek?

Jednoduše v aplikaci. Bye Bye Camera, jak se vtipně nazývá nová aplikace jednoduše vymazává jakékoli lidi z fotek, které vyfotíte. Tvůrcem je umělec vystupující pod pseudonymem "Damjanski" s jeho uměleckým uskupením Do Something Good.
Jak sundat oblečení z fotky?
Neznámý programátor splnil sen všech pubertálních mladíků a vytvořil aplikaci DeepNude, která dokáže „vysvléknout oděv z vyfotografované osoby" za pomoci umělé inteligence.

Jak vymazat predmety z fotky?

Najeďte štětcem na oblast, ze které „naberete" zdrojovou oblast pro klonování. Následně se přesuňte na místo, ze kterého chcete odstranit nežádoucí objekt, a postupně ho přejíždějte. Po dokončení tahu se oblast světelně i barevně přizpůsobí okolí, takže se objektu snadno zbavíte. Záleží samozřejmě na motivu fotografie.

By Uta Tallis

Similar articles

  • Jak se správně sedí?

    Posaďte se rovně, na obě plné sedací kosti, přední horní část pánve mírně předkloňte, nohy rozkročte na šířku pánve, kolena směřujte k ukazováku chodidla a chodidla držte buď pod koleny, nebo mírně před nimi.

  • Jak si udělat Instagram?

    Přejděte na stránku instagram.com z počítače. Klikněte na možnost Zaregistrovat se, zadejte svou e-mailovou adresu nebo se přihlaste pomocí účtu na Facebooku. Pokud používáte e-mail, klikněte na možnost Zaregistrovat se.

  • Jak fotit na iPhone?

    Po otevření aplikace Fotoaparát se zapne výchozí režim fotografování. Chcete-li pořídit fotografii, klepněte na tlačítko spouště. Klepnutím na šipku můžete nastavit blesk, živé fotografie, samospoušť a další funkce. Pokud podržíte stisknuté tlačítko spouště, můžete pořídit rychlé video QuickTake.

  • Proč fotit do RAW?

    Existují výhody. Obrázek můžete dodatečně upravit v počítači, aniž by ztratil kvalitu, což je největší výhoda formátu RAW. Vyvážení bílé, kontrast, ostrost, barvy, vertikální a další nastavení lze upravit v programech pro úpravu fotografií.

  • Jak správně vybrat stolní počítač?
  • Jak spravne funguje Webasto?
  • Jak správně zarovnat text?
  • Jak vybrat správně hashtag?
Jak zkrátit odkaz Bitly? :: Jak Retusovat fotky?
Užitečné odkazy