Domovská stránka > J > Jak Změřit Teplotu Mobilem?

Jak změřit teplotu mobilem?

Oblumi Tapp je digitální tělesný teploměr, který obsahuje aplikaci pro měření horečky. Mnohem rychlejší a přesnější alternativa ke klasickým teploměrům na celý život. Toto externí zařízení se připojí k telefonu a pomocí infračervených senzorů je schopno měřit teplotu v oblasti čela nebo ucha.

Přečtěte si více

Související článek

Jak změřit tyristor Babetta?

Hodnoty G a L mají nekonečný odpor v obou směrech. V případě přerušení bude odpor nekonečný. V obou směrech je nekonečný odpor. V případě přerušení bude odpor nekonečný.

Jak se pozná že má pes horečku?

Teplota – zdravý pes má čenich studený a vlhký. Změnu teploty poznáte právě podle čenichu, při horečce je suchý, horký a může být i rozpraskaný. Normální teplota u zdravého psa je kolem 37,5 až 39°C, nad 39,5°C hovoříme o horečce.
Pokud jde o toto, jak se co nejrychleji zbavit horečky?
Nejrychleji teplotu snížíte léky s ibuprofenem (např. Ibalgin, Nurofen, Brufen), paracetamolem (např. Paralen, Panadol, Paramax) nebo kyselinou acetylsalicylovou (např. Aspirin, Acylpirin, Anopyrin).

Jak si správně změřit teplotu?

Nejpřesněji změříme tělesnou teplotu digitálním teploměrem v konečníku - 1 cm za řitním svěračem. Aby se teploměr lehce zavedl, je vhodné jeho špičku navlhčit nebo lehce nakrémovat nedráždivým krémem. Další možností je vložit teploměr do úst, špičku umístit napravo nebo nalevo pod kořen jazyka.
Pokud jde o toto, jak zjistit teplotu v bytě?
Další možností je umístit do krabičky elektrikářskou svorkovnici („čokoládu") a do ní zapojit čidlo a kabely. V případě, že chcete měřit teplotu v místnosti, je možné uložit čidlo přímo do konektoru.

Související článek

Jak zapnout placeni mobilem?

Mobilní platby můžete zdarma zapnout v mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky. Funguje to pouze s telefonem, který podporuje technologii Near Field Communication. Zůstatek na účtu můžete zkontrolovat pomocí služby Google Pay.

Jak zjistit teplotu baterie?

Patrně nejjednodušší cestou, jak zjistit v jakém stavu je baterie vašeho telefonu, je instalace bezplatné aplikace AccuBattery, která nabízí i řadu dalších funkcí. Stáhněte ji z Obchodu Play, nainstalujte a spusťte. Při prvním spuštění budete muset zadat kapacitu baterie vašeho telefonu v miliampérhodinách.
Jak se měří teplota u psa?
U psů se teplota měří většinou rektálně, proto by pes měl mít svůj vlastní teploměr. Ideální je digitální teploměr s měkkým, ohebným koncem a rychlým měřením. Normální teplota je u psa 37,5 až 39 °C. Pokud teplota vystoupí nad 39,5 °C, jedná se o horečku.

A další otázka, jak hluboko strčit teploměr?

Teploměr nezasouvejte příliš hluboko, stačí maximálně 2 cm. Pak musíte chvilku počkat. Digitální teploměr se špičkou potřebuje pro správné měření alespoň 20 sekund. Po použití nezapomeňte teploměr vždy otřít a omýt.
Lidé se také ptají, kolik má mít teplotu pes?
Normální teplota u psů je v průměru 37 - 39,3 °C. Malá plemena typu jorkšír mohou mít dokonce o jeden stupeň vyšší teplotu než střední a velká plemena. Je dobré vědět, kolik stupňů má váš zdravý pes, abyste mohli posoudit nárůst teploty během nemoci.

Co dělat když je pes nemocný?

V případě, že pejska trápí horečka, průjem nebo zvracení, ihned vyhledejte veterináře. Stejně tak, pokud se stav nemocného pejska nelepší nebo trpí-li dlouhodobým nechutenstvím, apatií a únavou. Tady již pravděpodobně přijdou na řadu antibiotika a léky s protizánětlivými účinky.

By Wilfreda Dearman

Similar articles

Jak poznat že je psovi spatne? :: Jak pochopit pythagorovu vetu?
Užitečné odkazy